Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Σταύρος δίνει διαζύγιο στην Αργυρώ.

Μας εχετε σκάσει τόσο καιρο!!!!!!!!

Οι συμβουλές του αδελφού του Βαγγέλη, του Παύλου αλλά και του δικηγόρου του, να δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στην Αργυρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο ρεπορτάζ της για το περιοδικό TiviSirial, πιάνουν τόπο.

Τελικά υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά δεν είναι αποφασισμένος να φύγει από το χωριό ούτε να επέλθει ο Σασμός. Ο αγώνας της Αργυρώς να κρατήσει το παιδί της, τελικά δικαιώνεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απ’ την Κρήτη

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ορμά στον Μαθιό για να τον σκοτώσει

Η Στέλλα με χαρά θα της ανακοινώσει σύντομα πως ο Σταύρος θέλησε να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορούσε, δηλαδή να της δώσει το διαζύγιο και να βλέπει τον γιο του τις ημέρες που θα του ορίσει το δικαστήριο. «Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω, Στέλλα.

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν σε είχα στο πλευρό μου», θα της πει και η όμορφη δικηγόρος θα της απαντήσει πως οποιοσδήποτε στη θέση της το ίδιο θα είχε κάνει.

«Απλά υπερασπίστηκα το δίκαιο, Αργυρώ. Αυτό έκανα μόνο. Χαίρομαι που η περιπέτειά σου λήγει εδώ», της λέει και οι δύο γυναίκες χωρίζονται χαρούμενες η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα σκληρή διαμάχη Αστέρη -Αργυρώς

Η Μαρίνα και η γιαγιά επιτέλους θα ηρεμήσουν, όπως και η Ασπα, που θεωρούσαν τελείως άδικη τη στάση του Σταύρου απέναντί της. Τα ευχάριστα νέα θα μάθει φυσικά και ο Αστέρης, οποίος θα ηρεμήσει γνωρίζοντας πως η γυναίκα της ζωής του δεν θα είναι πλέον στενοχωρημένη και μακριά από το παιδί της.

Η Αργυρώ παλεύει με τις σκέψεις της

Και αφού η περιπέτεια με τη διεκδίκηση του γιου της θα έχει τελειώσει, η Αργυρώ θα αρχίσει να αναρωτιέται αν πρέπει να πει στον Αστέρη πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του.

Όσο η Μαρίνα θα προσπαθεί να την πείσει πως είναι δίκαιο να ξέρει ο Αστέρης ότι έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, η Άσπα θα την αποθαρρύνει καθώς γνωρίζει πως μια τέτοια αποκάλυψη θα έφερνε ακόμα πιο κοντά το πρώην ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αναστατώσεις τη ζωή του. Αν έπρεπε να το πεις κάποια στιγμή ήταν όταν γέννησες τον Πετρή και όχι τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά», θα της πει και θα βάλει την Αργυρώ σε ακόμα περισσότερες σκέψεις.

Υπέρ του να μιλήσει στον βιολογικό πατέρα του παιδιού θα είναι και η γιαγιά της. «Είναι αμαρτία, κόρη μου! Να έχει ένα παιδί και να μην το ξέρει; Τι θα γίνει αν το μάθει αργότερα τυχαία;

Ο πόνος του θα είναι μεγαλύτερος που δεν του το είπες ενώ είχες τόσες ευκαιρίες. Κάμε ό,τι σου λέει η καρδούλα σου. Εκείνη μονάχα ξέρει», τη συμβουλεύει και εκείνη με τη σειρά της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άσπας

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κρυφή υπόσχεση που δίνουν Βασιλική και Μαθιός

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να της δώσει μια απάντηση που να την ικανοποιεί, ωστόσο ο Αστέρης έχει αρχίσει να δένεται έντονα με το μικρό αυτό αγόρι όταν τον συναντάει τυχαία με την Αργυρώ, αλλά πάντα οι κινήσεις του είναι συγκεκριμένες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Στο μεταξύ, ο Σταύρος από μακριά παρακολουθεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του, όπου η πρώην γυναίκα του περιτριγυρίζεται από τον νούμερο ένα εχθρό και αντίζηλό του, τον Αστέρη Σταματάκη.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close