Σασμός:  Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς θα δούμε τον τρόπο που μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Γεροντιδάκη θα μας λιώσεις πάλι…..

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» θα μας καθηλώσουν καθώς ο Λευτέρης θα μάθει ότι είναι γιος του Παύλου και της Αιμιλίας, ότι ανήκει δηλαδή στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αιμιλία σκέφτεται πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της αν είχε τον μικρό της Γιάννη. Η απουσία του έχει φέρει απίστευτο πόνο στη ζωή τους και μάλιστα αυτή ήταν και η αφορμή που πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τον Παύλο.

 

Αυτό όμως που και οι δύο αγνοούν είναι πως ο γιος τους ζει. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε όταν ο γιος τους Γιάννης πνίγηκε. Ήταν η μέρα που ο Παύλος έπρεπε να τον πάρει μαζί του στη θάλασσα και η Αιμιλία δε συμφωνούσε με την απόφαση του, σαν να είχε ένα προαίσθημα πως δεν θα τον δει ξανά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άσπας

Σασμός: Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κρυφή υπόσχεση που δίνουν Βασιλική και Μαθιός

Είδε τον Παύλο να επιστρέφει στο σπίτι μόνος αφού τα κύματα παρέσυραν και σκότωσαν το μοναχοπαίδι τους και έκτοτε η σχέση τους άλλαξε με το χειρότερο τρόπο. Από κοινού αποφάσισαν λίγο καιρό αργότερα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αφού η συγκατοίκηση τους έφερνε μνήμες από τις μέρες που το παιδί του ζούσε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Όμως ακόμα και από την πίεση μιας τέτοιας απόφασης δεν έπαψε ποτέ ο ένας να αγαπάει τον άλλον. Η Αιμιλία κλείστηκε στον εαυτό της ενώ και τα ίχνη του Παύλου λίγο αργότερα χάθηκαν. Για την ακρίβεια, όλοι έμαθαν πως πνίγηκε, όπως ο γιος τους, στη θάλασσα γεγονός όμως που κανείς δεν θέλησε να επιβεβαιώσει.

Ο μόνος που γνωρίζει για τη φυγή του αυτή ήταν ο παπά Μιχάλης, ο οποίος μάλιστα είχε συμφωνήσει να το κάνει για να προστατευθεί από την βεντέτα που είχε αναζωπυρωθεί στο χωριό, αλλά και Ευθύμης. Οι δύο φίλοι του δέχτηκαν να τον αποχωριστούν γιατί ήξεραν πως μόνο έτσι θα ήταν προστατευμένος.

Να όμως που τα χρόνια πέρασαν και έφεραν την μεγάλη επιστροφή στην Άνω Ποριά.  Εκείνος εμφανίστηκε ξανά γιατί δεν άντεχε η οικογένειά του να μένει απροστάτευτη στην κόντρα απέναντι από τους Σταματάκηδες όμως ούτε για μια στιγμή δε φαντάστηκε τα όσα θα επακολουθούσαν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

Μη έχοντας την παραμικρή έγνοια για τη ζωή του μπήκε ξανά στη ζωή της Μαρίνας και της Αργυρώς και θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Μέσα σε όλα τα παραπάνω ήρθε ξανά σε επαφή με τη γυναίκα του Αιμιλία, που ταράχτηκε όταν τον είδε ξανά μπροστά της.

Όμως καθώς πλέον είχε παντρευτεί το φίλο του Δημήτρη, άργησε κι εκείνη να παραδεχτεί πως τόσα χρόνια την σιγοκαίει η αγάπη που του είχε. Μοιραία η σκέψη τους ταξιδεύει στον μικρό που χάσανε τόσο άδικα και απρόσμενα.

Ο γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας Ξενάκη ζει και μάλιστα είναι ο Λευτέρης Ορφανός. Μόνο που κάνεις απ’ τους τρεις δεν το γνωρίζει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του

Σασμός-Παύλος-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Όπως μαρτυρούν πήγες στο TV 24 σύντομα ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστική σειράς στην εκλεκτή της καρδιάς του, στην Θοδώρα πως η μητέρα που τον μεγάλωσε και ζει πλέον στο γηροκομείο δεν είναι η μητέρα που τον γέννησε.

Δεν ξέρω τι θα έκανα στη ζωή μου αν δε βρισκόταν η Ευδοκία. Με μεγάλωσε και μου έδωσε τόσο αγάπη και φροντίδα. Σαν να ήμουν πραγματικό της παιδί. Της χρωστάω τα πάντα και θα την φροντίζω μέχρι να κλείσει τα μάτια της.“, θα τονίσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Αυτό που δεν θα είναι σε θέση να της πει είναι πως έφτασε στα χέρια της. Η αποκάλυψη αυτή θα γίνει πολύ αργότερα και θα σοκάρει τους κατοίκους της Άνω Ποριάς, καθώς σε αυτό θα εμπλέκεται και ο παπά Μιχάλης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Πιο συγκεκριμένα η Ευδοκία είναι αδερφή του παπά και οι δυο τους βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει όταν ακόμα η βεντέτα ήταν ενεργή αποφάσισαν να κρύψουν το νεαρό αγόρι για να σωθεί από τα πυρά των δύο οικογενειών.

Βρήκαν την ευκαιρία να το πάρουν από τον Παύλο όταν  πατέρας και γιος ήταν στη θάλασσα χωρίς ο πρώτος να γνωρίζει κάτι. Ο Παύλος κατάλαβε απλά ότι το αγόρι πνίγηκε ενώ στην πραγματικότητα η αδερφή του παπά, τον πήρε και φύγανε από το χωριό.

Ο Λευτέρης μεγάλωσε, άλλαξε ταυτότητα αλλά ποτέ κανείς δεν του είπε την αλήθεια για την φυγή του από το χωριό, Με τη βοήθεια της θετής του μητέρας ακολούθησε το επάγγελμα που ονειρευόταν, αυτό του αστυνομικού και συνέχισε να πορεύεται στη ζωή γνωρίζοντας πως δεν έχει άλλους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Γι’ αυτό και δυσκολεύτηκε να κάνει σχέση με την Θοδώρα, γιατί είχε μάθει μόνο ένας άνθρωπος να τον φροντίζει στη ζωή του. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν η αλήθεια βγει στο φως.

Πηγές του daddy-cool.gr λένε πως λίγο πριν πεθάνει η μάνα του θα του εξομολογηθεί την αλήθεια και ο Λευτέρης θα πάθει σόκ

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close