Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απ’ την Κρήτη. 

Η Κρήτη θα είναι άδεια χωρίς τον έρωτά τους <3 😢

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το περιοδικό myTV, ο Αντώνης και η Μαρίνα ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Κρήτη καθώς εκείνος παίρνει μετάθεση. Παράλληλα ο Ευθύμης ζητάει από τον Μαθιό εκβιάζοντας τον τα χρωστούμενα του Στεφανή.

Η ζωή του Αντώνη και της Μαρίνας αναμένεται να αλλάξει για πάντα στα επόμενα επεισόδια της σειράς και αυτό οφείλεται στην μετάθεση που έρχεται στον αστυνομικό. Συγκεκριμένα ο Αντώνης αιφνιδιάζεται όταν τον ενημερώνουν πως πρέπει άμεσα να φύγει από το Ρέθυμνο και να υπηρετήσει στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ορμά στον Μαθιό για να τον σκοτώσει

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Δεν μπορεί να καταλάβει πως προέκυψε αυτό αλλά δεν μπορεί να κάνει και τίποτα για να το αλλάξει. Αμέσως αποκαλύπτει στην Μαρίνα τις εξελίξεις και όπως θα δούμε εκείνη πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση για την σχέση της με τον Αντώνη και το μέλλον τους.

Από τη μία δεν θέλει να αφήσει την Αργυρώ μόνη στην Κρήτη ειδικά τώρα που μαίνεται ο πόλεμος με τον Σταύρο και την κηδεμονία του Πετρή και από την άλλη δεν αντέχει να χάσει τον Αντώνη. Η Μαρίνα όσο όμως και να βασανίζεται δέχεται να ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα σκληρή διαμάχη Αστέρη -Αργυρώς

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Του ανακοινώνει λοιπόν τις αποφάσεις της και στη συνέχεια ετοιμάζουν τα πράγματα τους και κλείνουν τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχουν. Οι υποψίες για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεση του πυκνώνουν. Είναι σίγουρος πως κάποιος έδωσε εντολή για να φύγει απ’ την Κρήτη και είναι αποφασισμένος να μάθει τι έχει συμβεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άσπας

Η αλήθεια είναι πως η Αιμιλία προκειμένου να τον προστατεύσει από τις εκδικητικές διαθέσεις του Ευθύμη κίνησε τις διαδικασίες εν αγνοία του. Ωστόσο ο Αντώνης δεν θέλει να αναστατώσει τη ζωή του και να απομακρυνθεί από τον τόπο του και μέχρι τελευταία στιγμή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αλλάξει την κατάσταση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κρυφή υπόσχεση που δίνουν Βασιλική και Μαθιός

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο Ευθύμης συνεχίζει να τρομοκρατεί όλους όσους νιώθει εχθρούς του. Ανάμεσα σε αυτούς πια είναι και ο Μαθιός. Ο Φαρμάκης αποκαλύπτοντας στην Βασιλική πως η Νάντια είναι παιδί του Μαθιού ήλπιζε ότι θα τους χωρίσει.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη και όπως θα δούμε ο Μαθιός θα βρεθεί στο στόχαστρο του αδίστακτου άντρα για άλλους λόγους. Συγκεκριμένα, θα αποκαλυφθεί πως με τον Στεφανή, στο παρελθόν είχε παρέδωσε και μάλιστα του χρωστούσε ένα υπέρογκο ποσό.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αστέρης ρίχνουν το Σταύρο από τον γκρεμό

Τώρα ο Ευθύμης αποφασίζει μέσα σε όλα να ζητήσει από τον Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή και τον εκβιάζει μάλιστα, με άμεση εξόφληση διαφορετικά όπως του λέει θα ανοίξει πόλεμος ανάμεσα τους με ολέθριες συνέπειες.

Ο Μαθιός δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρίσκεται σε τέτοιο αδιέξοδο. Από τη μία το ποσό είναι μεγάλο και δεν το έχει ενώ από την άλλη αν δεν ξεχρεώσει τον Ευθύμη ίσως κινδυνεύσει ο Νικηφόρος. Ο άντρας συζητάει με τον Αστέρη τις τελευταίες εξελίξεις και εκείνος τον καθησυχάζει πως θα βρουν λύση.

Τις επόμενες μέρες ο Αστέρης συναντάει τον Ευθύμη για να συζητήσουν για το χρέος του Στεφανή και τότε αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Παράλληλα ο Μαθιός αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν του Στεφανή και ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι ήρωες οδηγούνται στη τρέλα στα νέα επεισόδια

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλλει τον Αστέρη στην αστυνομία

Διαπιστώνει πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια απόφαση για το πως θα καταφέρουν να αποπληρώσουν το χρέος χωρίς όμως να μάθουν τίποτα η Βασιλική και ο Νικηφόρος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close