Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Να κάνεις το κακο ακόμη και όταν πεθαίνεις!!! Αι σιχτιρ Σταύρο

Όπως σας ενημερώσαμε ο Σταύρος αποφασίζει να χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που την πονάει περισσότερο. Έτσι απαγάγει το μικρό Πετρη και τον κλείνει στο σπιτάκι στο βουνο.

Ο Αστέρης δίνει όρκο στην Αργυρώ πως θα την βοηθήσει να βρει το παιδί και μαζί με το Μαθιό  κινούν Γη  και ουρανό για να τον εντοπίσουν. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια τη σειρά Σασμός, ο Σταύρος όταν συνειδητοποιεί ότι δύο άντρες εντοπίζουν τα ίχνη του, δίνει το μωρό στο Βαγγέλη και τρέχει να ξεφύγει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα σκληρή διαμάχη Αστέρη -Αργυρώς

Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλλει τον Αστέρη στην αστυνομία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Ο Μαθιός και ο Αστέρης τον καταδιώκουν με το αυτοκίνητο τους με αποτέλεσμα ο Σταύρος να αυξάνει την ταχύτητα του οχήματος του αφού ξέρει πως αν τον πιάσουν στα χέρια τους θα το σκοτώσουν. Τα δύο αμάξια ακολουθούν ξέφρενη διαδρομή με αποτέλεσμα ο Σταύρος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσει σε ένα γκρεμό .

Ο Μαθιός και ο Αστέρης περνουν από το σημείο και το βλέπουν αιμόφυρτο…

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Σασμός-Σταύρος-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άσπας

Ο Σταύρος βλέποντας από πάνω του τον Αστέρη είναι έτοιμος να του αποκαλύψει πως ο μικρός Πετρής είναι ο γιος του… Πριν προλάβει να του πει όμως όλη την αλήθεια χάνει τις αισθήσεις  του .

Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ο Σταύρος πέφτει σε κόμμα με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή θα τα καταφέρουν;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του

Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

O Αστέρης που προσπαθεί να καταλάβει τι προσπαθούσε να του πει ο Σταύρος θα ρωτήσei τηνAργυρω. Η Αργυρώ τα χάνει και του λέει μισόλογα αλλά ο Αστέρης δεν θα το αφήσει έτσι και θα την πιέσει. Κάποια στιγμή Αργυρώ θα το ομολογήσει και εκεί θα γίνει χαμός

όταν ο Αστέρης μάθει πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα ψέμα θα κλονιστεί. Παρόλο που το νέο θα τον ευχαριστήσει και θα επισφραγίσει την αγάπη του με την Αργυρώ θα αντιδράσει άσχημα όταν αντιληφθεί ότι τόσο καιρό εκείνη είχε επιλέξει να τον αφήσει στο σκοτάδι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Ενώ αντίθετα εκείνος έκανε τα πάντα για να είναι καλά ακόμα και όταν είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Αρχικά λοιπόν θα επιτεθεί φραστικά στην γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη όμως σε δεύτερο χρόνο όταν ο θυμός καταλαγιάσει μέσα του και κατάλαβε τους λόγους που η Αργυρώ του έκρυψε την αλήθεια θα αρχίσει μία νέα εποχή για το ζευγάρι.

Εφόσον δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά μεταξύ τους και δεν θα τους απειλεί κάτι, θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση και στον έρωτά τους. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος αλλά θα τα καταφέρουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Σασμός-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Η Αργυρώ μαθαίνει για την μεταμόσχευση νεφρού

Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε τα πάντα για να την βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δε γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης έσωσε τη ζωή της, όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος της σειράς

Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα την κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει.

Μετά από αυτό το γεγονός η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί κι εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους. Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσίασε όλους εκτός από την Καλλιόπη που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Αντώνη και της Μαρίνας

Αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειας τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους θα προκύψει και ο σασμός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close