Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Αντώνης και Μαρίνα αποχωρούν από την σειρά.

ΌΧΙΙΙΙΙΙΙ!

Σασμός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις το Alpha με την εταιρεία παραγωγής της σειράς για τον τρίτο κύκλο, ωστόσο δεν είναι όλοι οι πρωταγωνιστές σύμφωνοι με τη… διαιώνιση της βεντέτας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο ματωμένος γάμος

Ποιοι κεντρικοί ήρωες θα «ψηφίσουν»… αποχή στην τρίτη σεζόν; Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της RealNews, σοβαρές επιφυλάξεις αλλά και την πρόθεση να μη μετάσχουν στην επέκταση της σειράς εκφράζουν η Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται τη Μαρίνα Βρουλάκη και ο Δημήτρης Ήμελλος, που υποδύεται τον αστυνομικό Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο μικρός Πετρής αρρωσταίνει βαριά

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Νικηφόρος και Νάντια κάνουν τεστ DNA

Αμφότεροι οι ηθοποιοί, που ενσαρκώνουν εξαιρετικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του «Σασμού», φέρονται να δηλώνουν ότι οι ρόλοι τους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, ενώ καλλιτεχνικά δεν έχουν να τους δώσουν άλλες προκλήσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Eνας θάνατος έρχεται για να βουτήξει την Ανω Ποριά σε θρήνο.

Αν δεν υπάρξει ανατροπή που θα αλλάξει τη γνώμη των δύο πρωταγωνιστών, το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δυο τους να αποχαιρετήσουν την Άνω Ποριά στο τέλος της σεζόν, τον Ιούνιο, ενώ ήδη φέρονται να έχουν δεχθεί προτάσεις για συμμετοχή σε άλλες σειρές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close