Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 77 , 78 , 79 , 80 , 81 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Θα μας βγάλει την πίστη ο Σταύρος!

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 77 στις 13/2/2023

Επεισόδιο 77

Δευτερά 

Παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ο Σταύρος παραμένει άφαντος μαζί με το μωρό. Όσο περνούν οι ώρες και δεν υπάρχει κανένα νέο τόσο η αγωνία της Αργυρώς κορυφώνεται. Η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντας της ότι ο Σταύρος αγαπάει το παιδί σαν δικό του και αποκλείεται να του κάνει κακό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Eνας θάνατος έρχεται για να βουτήξει την Ανω Ποριά σε θρήνο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης φωτογραφίζεται με την πραγματική παπαδιά

Βαθιά μέσα της όμως ανησυχεί κυρίως γιατί έχει δει ότι ο Σταύρος δεν είναι πια αυτός που ήξεραν. Η διάλυση του γάμου του τον έχει τσακίσει ενώ οι συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη έχουν εντείνει την ζήλεια του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένα μυστικό απειλεί να τινάξει το χωριό στον αέρα

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Πυροβολούν τον Αντώνη εν ψυχρώ

Φοβάται πως ο Σταύρος τώρα που ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι ποτέ πια με την Αργυρώ θέλει να την πληγώσει. Και ο Αστέρης όμως προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Δεν αντέχει να την βλέπει να υποφέρει. Νιώθει και ενοχές γιατί θεωρεί πως εξαιτίας του ο Σταύρος προσπαθεί να την εκδικηθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα καταφέρει ο Ευθύμης να φέρει το τέλος του Μαθιού;

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σατανικό σχέδιο του Σταύρου

Αν δεν ήταν αυτός ο Σταύρος ίσως να της έδινε απλώς το διαζύγιο και να έκαναν ένα διακανονισμό για το κάθε πότε θα έβλεπε το γιο του. Ταυτόχρονα ο Αστέρης  στέκεται στο πλάι του Μαθιού που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Σκοτώνεται Παύλος με Μαθιό

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οπλισμένοι άντρες έρχονται στην Άνω Ποριά

Από τη μεριά της η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έννοια του μικρού της για την Βρουλάκαινα. Βλέπει πλέον και η ίδια πως η αγάπη τους την ξεπερνάει. Στο μεταξύ οι υποψίες της Αιμιλίας για τις δραστηριότητες του Παύλου φουντώνουν με τον Ευθύμη να κάνει τα πάντα για να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 78 στις 14/2/2023

Επεισόδιο 78

Τρίτη

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειας της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο μικρός ανέβασε θερμοκρασία και ο Σταύρος δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει καθώς το έσκασε χωρίς πολλές προμήθειες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εκβιάζεται αισχρά

Πόσο μάλλον αντιπυρετικά, για να αντιμετωπίσει ένα παιδικό πυρετό. Ο Μαθιός μη έχοντας άλλη επιλογή ζητάει δανεικά από τα ξαδέρφια του για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη όμως δεν μπορεί να τον βλέπει άλλο σ’ αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της όπως εκείνη ξέρει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος λέει στην Αργυρώ πως πρέπει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτέλους δέχεται τον έρωτα Αστέρη-Αργυρώς

Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει το Μανόλη ο οποίος ωστόσο αρνείται σθεναρά να του αποκαλύψει που πραγματικά έχει μπλέξει. Παράλληλα η Τζένη εξοργισμένη με την στάση του Νικηφόρου του ανακοινώνει την απόφαση της.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 79 στις 15/2/2023

Επεισόδιο 79

Τετάρτη 

Η Στέλλα αρνείται να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη και εκείνος δε διστάζει να της πει ότι θα μετανιώσει που δε συνεργάστηκε μαζί του. Όταν η δικηγόρος μαθαίνει ότι ο πατέρας της είχε ένα ατύχημα συνειδητοποιεί πως ο Φαρμάκης έκανε πράξη τα απειλητικά του λόγια γιατί τόσο η χρονική στιγμή όσο και ο τρόπος με τον οποίο έγινε το ατύχημα φωνάζουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη προειδοποίηση.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα πράγματα δυσκολεύουν στην Άνω Ποριά

Η Στέλλα παίρνει το μήνυμα και δε διστάζει να κατηγορήσει ευθέως τον Ευθύμη για το ατύχημα του Τάσου. Και ο Μαθιός όμως του τα έχει μαζεμένα για την πρόταση που έκανε στην Βασιλική. Η Καλλιόπη βλέποντας όλα αυτά δεν μπορεί να καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα.

Δείτε ακόμα Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Από καιρό θέλει να ξεκαθαρίσει στον Φαρμάκη πως πρέπει να αφήσει τα κοπέλια της ήσυχα. Έτσι του κάνει μια επίσκεψη έχοντας μαζί το όπλο της. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του ενώ ο Σταύρος βλέποντας πως η κατάσταση του μικρού Πέτρου  χειροτερεύει επικοινωνεί με τον αδερφό του για να του ζητήσει βοήθεια.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 80 στις 15/2/2023

Επεισόδιο 80

Πέμπτη  

Ο Βαγγέλης με το που μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος υπόσχεται στον αδερφό του να τον βοηθήσει αν και του επαναλαμβάνει ότι το πιο σωστό είναι να επιστρέψει μαζί με το παιδί. Του εξηγεί πως αυτό που κάνει είναι μια τρέλα και δεν θα κερδίσει τίποτα αλλά ο Σταύρος είναι ανένδοτος.

Η Νάντια κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Τζένη ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητάει ο Φαρμάκης από το Μανώλη. Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης με αφορμή την ασθένεια του μικρού είναι σε επαφή με τον αδερφό του και η Ντίνα δεν αργεί να υποψιαστεί ότι τον βοηθάει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται συμμαχία φωτιά

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει ό,τι γνωρίζει γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να γλιτώσει από τον Ευθύμη. Η γιαγιά καλεί οικογενειακό συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Φαρμάκης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

Η Τζένη βλέπει πως η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη. Μία συζήτηση όμως που έχει με την Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και το Λευτέρη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 81 στις 15/2/2023

Επεισόδιο 81

Παρασκευή 

Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου ενώ ο Ευθύμης καταμετρά τις ζημιές στο οινοποιείο του. Ο Τόλης καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ ο Αντώνης και ο παπά Μιχάλης, αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και στο Δημήτρη για να αποφευχθεί μία αναζωπύρωση της βεντέτας.

Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA, προκαλεί αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης βλέποντας ότι δεν μπορεί να πείσει τον αδερφό του να επιστρέψει αποκαλύπτει στην Αργυρώ που βρίσκεται ο Σταύρος με το παιδί και την διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να ξανασμίξει με τον Πετρή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Φαρμάκης-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Εκείνη τον ευχαριστεί και με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια του Αστέρη. Χωρίς δεύτερη σκέψη αυτός δηλώνει πως ούτε τώρα θα την αφήσει μόνη ενώ και ο Μαθιός σπεύδει να τους βοηθήσει. Έτσι και οι τέσσερις μαζί ξεκινούν να αντιμετωπίσουν τον Σταύρο και εύχονται να μην υπάρξει καμιά απώλεια.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close