Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!! ΛΗΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ο Σταύρος παραμένει άφαντος μαζί με το μωρό. Όσο περνούν οι ώρες και δεν υπάρχει κανένα νέο τόσο η αγωνία της Αργυρώς κορυφώνεται. Η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντας της ότι ο Σταύρος αγαπάει το παιδί σαν δικό του και αποκλείεται να του κάνει κακό.

Βαθιά μέσα της όμως ανησυχεί κυρίως γιατί έχει δει ότι ο Σταύρος δεν είναι πια αυτός που ήξεραν. Η διάλυση του γάμου του τον έχει τσακίσει ενώ οι συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη έχουν εντείνει την ζήλεια του.

Φοβάται πως ο Σταύρος τώρα που ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι ποτέ πια με την Αργυρώ θέλει να την πληγώσει. Και ο Αστέρης όμως προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Δεν αντέχει να την βλέπει να υποφέρει. Νιώθει και ενοχές γιατί θεωρεί πως εξαιτίας του ο Σταύρος προσπαθεί να την εκδικηθεί.

Αν δεν ήταν αυτός ο Σταύρος ίσως να της έδινε απλώς το διαζύγιο και να έκαναν ένα διακανονισμό για το κάθε πότε θα έβλεπε το γιο του. Ταυτόχρονα ο Αστέρης  στέκεται στο πλάι του Μαθιού που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ματωμένος γάμος

Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Από τη μεριά της η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έννοια του μικρού της για την Βρουλάκαινα. Βλέπει πλέον και η ίδια πως η αγάπη τους την ξεπερνάει. Στο μεταξύ οι υποψίες της Αιμιλίας για τις δραστηριότητες του Παύλου φουντώνουν με τον Ευθύμη να κάνει τα πάντα για να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειας της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο μικρός ανέβασε θερμοκρασία και ο Σταύρος δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει καθώς το έσκασε χωρίς πολλές προμήθειες.

Πόσο μάλλον αντιπυρετικά, για να αντιμετωπίσει ένα παιδικό πυρετό. Ο Μαθιός μη έχοντας άλλη επιλογή ζητάει δανεικά από τα ξαδέρφια του για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη όμως δεν μπορεί να τον βλέπει άλλο σ’ αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της όπως εκείνη ξέρει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα συμμαχούν για να χωρίσει η Αργυρώ με τον Αστέρη

Σασμός-Ευθύμης-

Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει το Μανόλη ο οποίος ωστόσο αρνείται σθεναρά να του αποκαλύψει που πραγματικά έχει μπλέξει. Παράλληλα η Τζένη εξοργισμένη με την στάση του Νικηφόρου του ανακοινώνει την απόφαση της.

Η Στέλλα αρνείται να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη και εκείνος δε διστάζει να της πει ότι θα μετανιώσει που δε συνεργάστηκε μαζί του. Όταν η δικηγόρος μαθαίνει ότι ο πατέρας της είχε ένα ατύχημα συνειδητοποιεί πως ο Φαρμάκης έκανε πράξη τα απειλητικά του λόγια γιατί τόσο η χρονική στιγμή όσο και ο τρόπος με τον οποίο έγινε το ατύχημα φωνάζουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη προειδοποίηση.

Δείτε ακόμη Σασμός : Νικηφόρος και Νάντια κάνουν τεστ DNA

Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Η Στέλλα παίρνει το μήνυμα και δε διστάζει να κατηγορήσει ευθέως τον Ευθύμη για το ατύχημα του Τάσου. Και ο Μαθιός όμως του τα έχει μαζεμένα για την πρόταση που έκανε στην Βασιλική. Η Καλλιόπη βλέποντας όλα αυτά δεν μπορεί να καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα.

Από καιρό θέλει να ξεκαθαρίσει στον Φαρμάκη πως πρέπει να αφήσει τα κοπέλια της ήσυχα. Έτσι του κάνει μια επίσκεψη έχοντας μαζί το όπλο της. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του ενώ ο Σταύρος βλέποντας πως η κατάσταση του μικρού Πέτρου  χειροτερεύει επικοινωνεί με τον αδερφό του για να του ζητήσει βοήθεια.

Ο Βαγγέλης με το που μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος υπόσχεται στον αδερφό του να τον βοηθήσει αν και του επαναλαμβάνει ότι το πιο σωστό είναι να επιστρέψει μαζί με το παιδί. Του εξηγεί πως αυτό που κάνει είναι μια τρέλα και δεν θα κερδίσει τίποτα αλλά ο Σταύρος είναι ανένδοτος.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80 , 81

Σασμός: Eνας θάνατος έρχεται για να βουτήξει την Ανω Ποριά σε θρήνο.

Η Νάντια κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Τζένη ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητάει ο Φαρμάκης από το Μανώλη. Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης με αφορμή την ασθένεια του μικρού είναι σε επαφή με τον αδερφό του και η Ντίνα δεν αργεί να υποψιαστεί ότι τον βοηθάει.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει ό,τι γνωρίζει γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να γλιτώσει από τον Ευθύμη. Η γιαγιά καλεί οικογενειακό συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο.

Η Τζένη βλέπει πως η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη. Μία συζήτηση όμως που έχει με την Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και το Λευτέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Eνας θάνατος έρχεται για να βουτήξει την Ανω Ποριά σε θρήνο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου ενώ ο Ευθύμης καταμετρά τις ζημιές στο οινοποιείο του. Ο Τόλης καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ ο Αντώνης και ο παπά Μιχάλης, αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και στο Δημήτρη για να αποφευχθεί μία αναζωπύρωση της βεντέτας.

Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA, προκαλεί αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης βλέποντας ότι δεν μπορεί να πείσει τον αδερφό του να επιστρέψει αποκαλύπτει στην Αργυρώ που βρίσκεται ο Σταύρος με το παιδί και την διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να ξανασμίξει με τον Πετρή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης φωτογραφίζεται με την πραγματική παπαδιά

Σασμός-Αργυρώ-

Εκείνη τον ευχαριστεί και με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια του Αστέρη. Χωρίς δεύτερη σκέψη αυτός δηλώνει πως ούτε τώρα θα την αφήσει μόνη ενώ και ο Μαθιός σπεύδει να τους βοηθήσει. Έτσι και οι τέσσερις μαζί ξεκινούν να αντιμετωπίσουν τον Σταύρο και εύχονται να μην υπάρξει καμιά απώλεια.

Ο Σταύρος όπως θα δούμε θα πέσει στο γκρεμό και λίγο πριν πεθάνει θα προσπαθήσει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη. Δεν ξέρουμε αν θα το μάθει από το στόμα του Σταύρου ή του αδερφού του πάντως μόλις μάθει την αλήθεια ο Αστέρης θα τον δείτε τελείως διαφορετικο να απειλεί θεούς και δαίμονες

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στις 21:00.

Σασμός: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 72

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες πιάνονται στα χέρια στο καφενείο. Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδερφό του. Παράλληλα η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα μυστικό απειλεί να τινάξει το χωριό στον αέρα

Σασμός: Πυροβολούν τον Αντώνη εν ψυχρώ

Η οικογένεια του Παντελή ενώνεται και πάλι. Ο Φαρμάκης αποκαλύπτει ξεκάθαρα στο Μανόλη το είδος της συνεργασίας τους, ενώ η Θοδώρα για μια ακόμη φορά προβληματίζεται για τις δουλειές του Λευτέρη και ανησυχεί για το ποιος πραγματικά είναι. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να λογικέψουν τον Παύλο, να μην κινηθεί εναντίον Αστέρη για μην ξεκινήσει η βεντέτα. Η Αργυρώ δέχεται τηλεφώνημα από τον Παύλο.

Σασμός: Τρίτη 7 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 73

Η εξαφάνιση του Αστέρη, κρατά σε αγωνία τις δύο οικογένειες, αλλά και όλο το χωριό. Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να γλιτώσει τον Αστέρη από την οργή του Παύλου. Η Αιμιλία ανακοινώνει στον Δημήτρη τις αποφάσεις της ενώ η Σοφία της μεταφέρει τις εξελίξεις στο χωριό. Ο Μύρωνας κάνει μια αποφασιστική κίνηση προς την Άσπα που ξαφνιάζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πυροβολούν τον Αντώνη εν ψυχρώ

Σασμός: Το σατανικό σχέδιο του Σταύρου

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης κάνει μια αποφασιστική κίνηση, που φέρνει τον Ευθύμη αντιμέτωπο με τον Πάνο. Κι ενώ ο Αντώνης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο, ο Μαθιός έρχεται να τον αντιμετωπίσει. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο ενώ η Βασιλική ακούει ένα τηλεφώνημα που την αφήνει εμβρόντητη.

Σασμός: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 74

Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το σατανικό σχέδιο του Σταύρου

Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα συμμαχούν για να χωρίσει η Αργυρώ με τον Αστέρη

Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες. Η Βασιλική στριμώχνει το Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του.

Σασμός: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 75

Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη. Η Νάντια την προειδοποιεί. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός με τη Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και προσπαθούν να συμβουλέψουν τη Τζένη και το Νικηφόρο που έχει μια απρόσμενη στιγμή με τη Νάντια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Σασμός: Ο Μικρός Πετρής Αρρωσταίνει βαριά

Η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου. Ο Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει. Η Καλλιόπη αισθάνεται πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ. Ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο.

Σασμός: Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 76

Η αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη.

Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close