Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένας θάνατος έρχεται να βουτήξει την Άνω Ποριά σε θρήνο.

Πωπω, τι μας περιμένει!!

Ο Σταύρος έχει τον μικρό Πετρή μαζί του, προκειμένου να εκδικηθεί την Αργυρώ για την επιστροφή της στην αγκαλιά του Αστέρη, και μόνο ο Βαγγέλης γνωρίζει πού βρίσκεται.

Δεν μπορεί όμως να το αποκαλύψει πουθενά αφού έτσι έχει υποσχεθεί στον αδελφό του. Όταν λοιπόν η Αργυρώ, η Μαρίνα και ο Παύλος τον ρωτούν πού βρίσκεται, εκείνος επιμελώς αποφεύγει να τους απαντήσει, χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης φωτογραφίζεται με την πραγματική παπαδιά

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένα μυστικό απειλεί να τινάξει το χωριό στον αέρα

Και όσο ο Βαγγέλης δεν απαντάει, τόσο η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. «Έχω τρελαθεί άνθρωπέ μου. Δώσε μου μόνο ένα σημάδι πως το παιδί μου είναι καλά. Πες του να το φέρει πίσω και δεν θα μπλέξω την αστυνομία. Μόνο πες του να μας διαβεβαιώσει πως είναι καλά ο γιος μου», θα του πει η Αργυρώ ξανά και ξανά.

Από το πλευρό της δεν θα λείψει ούτε για μια στιγμή ο Αστέρης, ο οποίος νιώθει την ανάγκη να της συμπαρασταθεί. Η αγάπη και το νοιάξιμο δεν περνά από κανέναν απαρατήρητα, ειδικά από την Καλλιόπη που βλέπει πλέον ξεκάθαρα πως καμία βεντέτα και κανένα μίσος δεν μπορεί να νικήσει τον έρωτα των δύο αυτών παιδιών.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πυροβολούν τον Αντώνη εν ψυχρώ

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα καταφέρει ο Ευθύμης να φέρει το τέλος του Μαθιού;

Στο μεταξύ, ο Σταύρος περνά χρόνο με τον γιο του, αδιαφορώντας για την ανησυχία των οικογενειών που βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί.

Ο Αντώνης δίνει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες και μάλιστα χωρίς τη χρήση περιπολικών έτσι ώστε να περνούν απαρατήρητοι και να φτάσουν στον στόχο τους γρηγορότερα. Όμως κάθε έρευνα αποδεικνύεται άκαρπη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Σκοτώνεται Παύλος με Μαθιό

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οπλισμένοι άντρες έρχονται στην Άνω Ποριά

Η αγωνία όλων έχει κορυφωθεί. Όταν ο μικρός αρρωσταίνει, ο Σταύρος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και καλεί τον αδελφό του να τον βοηθήσει. Ο Βαγγέλης αρχικά του προτείνει να παραδοθεί, όταν όμως βλέπει πως ο αδελφός του δεν είναι έτοιμος να κάνει πίσω, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Βαγγέλης στο πλευρό της Αργυρώς

Ο Βαγγέλης προδίδει στην Αργυρώ το σημείο που βρίσκεται ο γιος της. «Σε ευχαριστώ. Αυτό θα σου το χρωστάω για πάντα… Νομίζω πως θα πέθαινα αν περνούσα ακόμα μια μέρα χωρίς να έχω νέα από το παιδί μου», καταφέρνει μόνο του πει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Μαζί με τον Μαθιό και τον Αστέρη μπαίνουν στο αυτοκίνητο με σκοπό να πάνε να τους βρούνε, όμως ο Σταύρος από τη συμπεριφορά του αδελφού του έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως το τέλος του πλησιάζει. Η στιγμή που θα αποχωριστεί το παιδί του έφτασε κι εκείνος θα πρέπει να σκεφτεί γρήγορα τι πρέπει να κάνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εκβιάζεται αισχρά

Οταν πλέον βλέπει από μακριά το αυτοκίνητο του Αστέρη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, να πλησιάζει την κρυψώνα του, μπαίνει στο δικό του όχημα και φεύγει με άγνωστη κατεύθυνση. Το αυτοκίνητο των Σταματάκηδων σταματά για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι δηλαδή η Αργυρώ να κατέβει και να τρέξει στο παιδί της, και έπειτα συνεχίζει.

Ο Σταύρος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προκειμένου να χάσουν τα ίχνη του, όμως τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να χτυπήσει άσχημα.

Μαθιός και Αστέρης καλούν ασθενοφόρο και ο Σταύρος διακομίζεται γρήγορα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί θα βρεθεί μετά από λίγη ώρα και η Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αλλάζει και θυμάται

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος λέει στην Αργυρώ πως πρέπει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη

Ο γιατρός θα τους ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης από τα πρώτα λεπτά, όμως κανείς δεν θα είναι σε θέση να τον βοηθήσει. Τα γοερά κλάματα του Βαγγέλη λίγες ημέρες μετά, θα προδώσουν το άσχημο τέλος του αδελφού του. Ακόμα ένας θάνατος έρχεται για να «βουτήξει» την Ανω Ποριά σε θρήνο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close