Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπα ζωντανεύει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπας ζωντανεύει.

Έλα Κωστάκη μου μαζέψου γιατί σε βλέπω να ξαναγυρνάς στη ΜΠΟΥΡΟΥ … Ασε τώρα που το κορίτσι έχει και δεσμό…Δεν σε παίρνει σου λεωωωωωω!

Σασμός-Ντίνα

Δείτε ακόμη Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ και ο Αστέρης και πάλι μαζί

Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου, ενώ ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιο του, που θα την σοκάρει. Καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα τον γιο του από τη φυλακή, εκείνος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κάνεις δεν υποψιάζεται.

Σασμός-Γεράσιμος-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ δεν επιστρέφει στα Γιάννενα αν δεν δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή

Την ίδια στιγμή τα σχέδια του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά. Παράλληλα όμως, η Ντίνα εξακολουθεί να υποψιάζεται τον Γεράσιμο ότι κάνει παρανομίες. Την ίδια ώρα η Στέλλα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Γεράσιμος δέχεται και οι δυο τους αρχίζουν να ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου.

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική λέει όχι στην πρόταση γάμου του Μαθιού

Ωστόσο μια είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον Γεράσιμο έξω από τα ρούχα του. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, την ίδια στιγμή ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου και ο Μανώλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα. Ο Κώστας βγαίνει από τη φυλακή και εμφανίζεται μπροστά της. Η Άσπα ταραγμένη βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close