Σασμός: Αποκλειστικό έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα χωρίσουν η Βασιλική και ο Μαθιός

Καλά νταξ τι άλλο να περιμένουμε δηλαδή;

Η σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στη Βασιλική, που βλέπει τον γάμο της με τον άντρα που αγαπούσε να διακόπτεται βιαίως. Παράλληλα, ο ένας αστυνομικός που φτάνει στο τμήμα έχει βάλει ως στόχο ζωής να ξεκάνει τον Σταματάκη…

Με το γαμπριάτικο κουστούμι ο Μαθιός συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Εκεί του απαγγέλλονται κατηγορίες για τη δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται και πάλι στα πρόθυρα της βεντέτας. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας επιστρέφουν στο χωριό και ορκίζονται εκδίκηση.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Εκείνη τους λέει να συγκρατηθούν, το ίδιο τη συμβουλεύει και ο Αντώνης. Κι ενώ ο Μαθιός κατηγορείται για φόνο η Καλλιόπη αποφασίζει να το πάρει όλο πάνω της, ώστε να μην δει και τον άλλο της γιο να καταλήγει στη φυλακή.

Η Βασιλική είναι σοκαρισμένη από τις εξελίξεις που έντυσαν τον γάμο της με ένα πέπλο δυστυχίας και ανασφάλειες. Τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη σύλληψη παραλίγο νύφη είναι μπλεγμένη και δεν ξέρει τι και ποιον να πιστέψει.

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός : O Σταύρος απειλεί τον Αστέρη μετά το κέρατο

Ο γιος της Νικηφόρος τη συμβουλεύει να παραμείνει ψύχραιμη. Εκείνη θέλει να δει τον αρραβωνιαστικό της στο τμήμα και να πάρει εξηγήσεις. Η πιστή της μοιάζει να κλονίζεται. Από τη μία δεν θέλει να πιστέψει πως ο Μαθιός είναι ικανός για φόνο, από την άλλη είναι όμως έχει μπερδευτεί γιατί η αστυνομία δεν θα συλλάμβανε κανέναν δίχως να έχει επαρκή στοιχεία.

Όταν μαθαίνει πως η μαρτυρία του Μανώλη ήταν αυτή που έστειλε τον σύντροφό της στη φυλακή, ξεσπά. Όταν ο Σταματάκης είναι και πάλι ελεύθερος έπειτα από την ομολογία της Καλλιόπης, το ζευγάρι βρίσκεται ξανά μαζί και πρέπει να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Ο Μαθιός ξέρει πως έχει πει ψέματα στην αγάπη του και δεν αντέχει άλλο να την κοροϊδεύει, τη στιγμή που εκείνη νιώθει πως κάποιες μέρες δεν τον αναγνωρίζει καν. Οι τριβές ανάμεσα τους είναι πλέον καθημερινές και η ολοένα και αυξανόμενη ένταση οδηγεί γρήγορα στον χωρισμό…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close