Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 1. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 1 στις //

Επεισόδιο 1

Δευτέρα 

Ο δεύτερος κύκλος του Σασμόυ πρόκειται να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο.

Για ακόμα μία φορά ο Μαθιός, θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων. Μετά τη δολοφονία του Άγγελου, οι υποψίες όλων έπεσαν πάνω στον Μαθιό. Η σύλληψη του ανήμερα του γάμο του με τη Βασιλική προκάλεσε σοκ σε όλη την Κρήτη, με την Καλλιόπη να δέχεται την χαριστική βολή.

Βλέποντας τον γιο της με χειροπέδες, καταρρέει… Πρέπει να με πιστέψετε, δεν σκότωσα εγώ τον Άγγελο. Ο αληθινός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος, ουρλιάζει ο Μαθιός, όμως δυσκολεύεται να βρει συμμάχους.

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση με όπλα στο σπίτι τους

Στην σκέψη πως ο γιος της θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα σίδερα για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Παλικάρι μου στο ορκίζομαι, θα βρω έναν τρόπο να βγεις από τη φυλακή, δεν θα επιτρέψω τέτοια αδικία, του λέει, με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν ποτάμι.

Oι μέρες περνούν και η Καλλιόπη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς τρέμει στην ιδέα πως μετά τον φόνο του Άγγελου θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος και μία νέα βεντέτα θα ξεκινήσει στην Κρήτη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Η αγωνία της έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν μπορεί να κλείσει μάτι. Οι εφιάλτες για το κακό που έκανε στον Άγγελο την στοιχειώνουν και παίρνει μία μεγάλη απόφαση.

Ένα πρωινό πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί πως είναι φόνισσα. Εγώ σκότωσα τον Άγγελο εμένα πρέπει να συλλάβετε, τους λέει, με τα την ομολογία της να φέρνει τα πάνω κάτω. Η Καλλιόπη φωνάζει πως εκείνη τραυμάτισε θανάσιμα τον Άγγελο, διότι απειλούσε τη ζωή τους για τα χωράφια. Όπως μάλιστα λέει στον Φραγκιαδάκη ό,τι έκανε, το έκανε γιατί ένιωσε την ανάγκη να προστατεύσει το σπίτι της.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες ξεκληρίζονται

Ο αστυνόμος αμέσως, δίνει ένταλμα σύλληψης και η Καλλιόπη μπαίνει στη φυλακή. Ο Μαθιός βγαίνει και παλεύει μαζί με τον Αστέρη να σώσει τη μάνα του. Θα τα καταφέρουν να αθωώσουν τη μητέρα τους ή όχι;

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως και ο Μαθιός και ο Αστέρης όσο μείνει η Καλλιόπη στη φυλακή στη σειρά Σασμός, θα σταθούν βράχοι στο πλευρό της και δεν θα φύγουν λεπτό από κοντά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close