Σασμός :  Έξαλλος ο Σταύρος με τον Αστέρη μετά το κέρατο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η απάτη του Αστέρη έρχεται στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος μετά το κέρατο.

Ωχ ωχ ωχ …Μα πάντα ο κερατας  το μαθαίνει τελευταίος

Το τέλος για τον Σταύρο και την Αργυρώ έχει φτάσει. Ο Αστέρης δεν έχει πάψει να αγαπά την νεαρή πρωταγωνίστρια. Η Αργυρώ απομακρύνεται από τον άντρα της κι αυτό τον βάζει σε σκέψεις…

Σασμός: ο έρωτας της για τον Αστέρη δεν θα τελειώσει ποτέ

Σασμός : Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος μετά το κέρατο

Μετά την δολοφονία του Άγγελου η Αργυρώ αντί να έρθει κοντά στον Σταύρο μέρα με την μέρα απομακρύνεται. Η οικογένεια της ζητά εκδίκηση για ακόμα έναν άδικο θάνατο, ενώ η ίδια πλησιάζει τους Σταματάκηδες…..

Δείτε επίσης : Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να την πείσει για την αθωότητα του, πλησιάζοντας την έντονα. Γίνεται αντιληπτός από τον Σταύρο, ο οποίος ξεκινά την παρακολουθήσει…..

Ο Αστέρης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αργυρώ κι αυτό ταράζει τον Σταύρο. Εκείνος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της Αργυρώς σε ακόμα μία δύσκολη κατάσταση που περνάει η ίδια και η οικογένεια της. Σύντομα συνειδητοποιεί πως ο έρωτας της για τον Αστέρη δεν θα τελειώσει ποτέ.

Η Αργυρώ λυγίζει και πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του Αστέρη, δείχνοντας του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσα τους. Ο Αστέρης παίρνει θάρρος για να συνεχίσει την διεκδίκηση της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία άλλη.

Σασμός : Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος μετά το κέρατο

 

Ο Σταύρος δεν αντέχει άλλο, προσεγγίζει τον Αστέρη επιθετικά. Του υπενθυμίζει πως τον θεωρούσε φίλο του. Η εικόνα του Αστέρη και της Αργυρώς αγκαλιασμένοι δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό του.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Ο Σταματάκης δεν θα αρνηθεί τίποτα απ’ όσο θα του πει πως είδε. Ο έρωτας του για την Αργυρώ δεν έχει τελειώσει κι αυτό προσπαθεί να το πει και να το δείξει στον Σταύρο με κάθε τρόπο  Έτσι αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη οριστικά, κλείνοντας κάθε πόρτα στη σχέση του με την Αργυρώ… Το ψέμα για τον μικρό Πετρή όμως συνεχίζει να βασανίζει την Αργυρώ…..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close