Σασμός: Ο ρόλος της Θεοδώρας στο θάνατο του Πέτρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς o αστυνόμος Χριστογιάννης ξεσκεπάζει την Θοδώρα. θα φανεί ο ρόλος της Θεοδώρας στο θάνατο του Πέτρη .   

Σασμός -Θεοδώρα - Πέτρης-

Δείτε επίσης : Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Η αλήθεια είναι πως η Θοδώρα έβαλε και αύτη το χεράκι της για τον θάνατο του Πετρή. Α να τα λέμε και αυτά γιατί αν δεν είχε ανοίξει και αυτή το στοματάκι ίσως το γλυτώναμε το παλικάρι. Θοδώρα μου εδώ πάει το καλυτέρα να μασάς παρά να μιλάς.


 Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός», καθώς η ζωή για την Θεοδώρα θα αλλάξει προς το καλύτερο, από τη στιγμή που θα γίνει μανούλα. Για πόσο όμως;

Η Θεοδώρα, η μητρότητα και ο αστυνόμος Χριστογιάννης

Σασμός -Θεοδώρα-

Δείτε επίσης : Σασμός Μαρίνα : Δε θα πάρει ο Άγγελος τη θέση του Πετρή

Η μητρότητα τη φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον Γιώργη. Τα προβλήματα και οι διενέξεις που σκιάζουν τη σχέση τους θα μείνουν πίσω τους. Όχι για πολύ όμως, αφού η συνέχεια επιφυλάσσει στο ζευγάρι και ειδικά στη Θεοδώρα νέες εκπλήξεις.

Η εμφάνιση του αστυνόμου Χριστογιάννη (τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας) στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου θα φέρει τα πάνω – κάτω και στη ζωή της Θεοδώρας.

Σασμός -Θεοδώρα-

Δείτε επίσης : Σασμός: O Τόλης είναι ικανός για όλα

Ο Χριστογιάννης από τη στιγμή που αναλαμβάνει καθήκοντα δείχνει ιδιαίτερο ζήλο σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή. Ξετυλίγει σιγά – σιγά το κουβάρι του μυστηρίου σύμφωνα με το youfly.com ξεσκεπάζοντας διάφορα μυστικά.

Σασμός - Χριστογιάννης -

Κάποια στιγμή (αργότερα βέβαια) θα αποκαλύψει και το ρόλο της Θεοδώρας στο θάνατο του Πέτρου. Πως θα αντιδράσει η Θοδώρα; Τι άλλο ρόλο θα παίξει ο αστυνόμος στη ζωή της Θοδώρας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close