Σασμός: O αστυνόμος Χριστογιάννης εισβάλει και στριμώχνει τον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο αστυνόμος Χριστογιάννης εισβάλει και στριμώχνει τον Μαθιό.   

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στον Μαθιό. Ε εντάξει έχει κάνει ο άνθρωπος ενα φονικό και πρέπει να πληρώσει αλλά θα θέλαμε να πέσει στα μαλακά. Δείτε το λίγο εσείς οι σεναριογράφοι…

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε επίσης : Σασμός  Μαρίνα : Δε θα πάρει ο Άγγελος τη θέση του Πετρή

Ο αγαπημένος των τηλεθεατών ο Μαθιός από τη σειρά «Σασμός» του Alpha εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός στη σειρά «Σασμός» συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Σασμός  - Μαθιος  - Βασιλική-

Όπως θα δούμε στη συνέχεια ένα πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά με την ιδιότητα του αστυνομικού θα κάνει τη ζωή του Μαθιού άνω – κάτω.

Έρχεται μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Μαθιού και του αστυνόμου Χριστογιάννη

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μύρωνας διεκδικεί την Άσπα 

Σασμός -  αστυνόμος -Χριστογιάννης-

Πιο συγκεκριμένα σε λίγο καιρό θα γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης σύγκρουσης μεταξύ του Μαθιού και ενός νέου προσώπου στη σειρά, του αστυνομικού Μάκη Χριστογιάννη τον οποίο όπως έχουμε γράψει θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας (γνωστός σε όλους μας από τους πρόσφατους επιτυχημένους ρόλους του στις «Άγριες Μέλισσες» και στο «Κόκκινο Ποτάμι»).

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Στέλλα τσακώνει την μητέρα της με εραστή

Σασμός: O αστυνόμος Χριστογιάννης εισβάλει και στριμώχνει τον Μαθιό

Ο αστυνόμος Μάκης Χριστογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα στο τμήμα Ρεθύμνου, τη διεύθυνση του οποίου έχει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης. Ο Χριστογιάννης καλείται να συνδράμει στις έρευνες για το φονικό του Στεφανή. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο και συνάμα φιλόδοξο αστυνομικό.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η τυφλή φοιτήτρια που κατακτά τον Μανώλη

Έτσι δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλά πράγματα για τη ζωή του σύμφωνα με το youfly.com . Και φυσικά δεν πρόκειται να τον αφήσει σε “χλωρό κλαρί” μέχρι να μάθει το μυστικό που κρύβει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close