Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς έρχεται το τραγικό τέλος τού Μαθιού.

Αχ βρε Μαθιό μου δεν θα την γλυτώσεις και εσύ. Γιατί δεν το αφήνανε να ζήσει τον άνθρωπο γιατί; γιατί; Μήπως να το ξανασκεφτείτε λίγο οι σεναριογράφοι βρε παιδιά; Θέλουμε Μαθιό στην σειρά!

Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Πολλές είναι οι διαφορές της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Σασμού» από το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, καθώς όπως έχουν σημειώσει πολλοί τηλεθεατές, η ιστορία του βιβλίου δεν επικεντρώνεται σε κανένα ειδύλλιο.

Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Δείτε επίσης : Σασμός: O Τόλης είναι ικανός για όλα

Στο βιβλίο, ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν είναι ζευγάρι, ενώ η Βασιλική δεν ξανασμίγει ποτέ με τον Μαθιό μετά τη δολοφονία του Στεφανή, καθώς τόσα χρόνια μετά τον έχει ξεπεράσει. Ακόμα, η γιαγιά Ρηνιώ είναι μητέρα και όχι πεθερά της Μαρίνας, ενώ ο Πετρής σκοτώνεται από το χέρι του Αστέρη στην αρχή του βιβλίου.

Oι διαφορές, λοιπόν, μπορεί να είναι πολλές, αλλά το μοναδικό πράγμα που παρακαλούν οι αναγνώστες να αλλάξει στο φινάλε της ιστορίας, δεν πρόκειται να αλλάξει στη σειρά. Κι αυτό, αφορά σαφώς στη μοίρα του Μαθιού, ο οποίος παρά το γεγονός πως δολοφόνησε εν ψυχρώ τον ξαδερφό του για τα μάτια της αιώνιας αγάπης του, έχει καταφέρει να γίνει ο πιο συμπαθής ήρωας της σειράς.

Δείτε επίσης : Σασμός: O αστυνόμος Χριστογιάννης εισβάλει και στριμώχνει τον Μαθιό

Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Δείτε επίσης : Σασμός  Μαρίνα : Δε θα πάρει ο Άγγελος τη θέση του Πετρή

Όπως μαθαίνουμε, στον ALPHA δεν έχουν σκοπό να… κάνουν τη χάρη στους τηλεθεατές σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Μαθιού και σκοπεύουν να του χαρίσουν το ίδιο τέλος με το σενάριο του βιβλίου σύμφωνα με το youweekly.gr . Ο μεγάλος γιος της Καπετάνισσας, δεν τη γλιτώνει τελικά και αποκαλύπτεται ως ο δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη, παρά τις τεράστιες προσπάθειες της Καλλιόπης η οποία παρακαλά να μην δει και τα δυο της κοπέλια στη φυλακή.

Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Δεν τα καταφέρνει όμως.

Και μπορεί το μεγάλο spoiler να το φυλάμε για λίγο πριν τον τέλος, αλλά αυτό που μπορεί επιτέλους να γίνει γνωστό είναι πως η κάθαρση θα έρθει στο τέλος και οι συνέπειες για τον Μαθιό θα είναι ολέθριες. Δυστυχώς, δεν θα βρει ούτε την αγάπη, ούτε θα καταφέρει να συνεχίσει τη ζωή του μετά τον χαμό της Βασιλικής και την αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο που δέπραξε.

Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μύρωνας διεκδικεί την Άσπα 

Με διπλά επεισόδια τη νέα σεζόν ο Σασμός

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. Ο «Σασμός» είναι το πρόγραμμα που κυριαρχεί στην prime time ζώνη τη φετινή σεζόν με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και πρωτιές παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Κάπως έτσι έχει παρθεί η απόφαση από τον ALPHA η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι του καναλιού βλέπουν ότι υπάρχει έδαφος ώστε το σενάριο να τραβήξει για δεύτερη χρονιά και μάλιστα σημαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00-23:00 είτε στη ζώνη 22:00-00:00.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close