Σασμός: Διαλύονται τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε να διαλύονται τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές.

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Σαν κεραυνός πέφτει η είδηση της δολοφονίας του Άγγελου, την ώρα που ο Μαθιός με τη Βασιλική ετοιμάζονται να αλλάξουν στέφανα στην εκκλησία. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει, ενώ ο Μανώλης γεμάτος τύψεις αποκαλύπτει το μυστικό του.

Η Βασιλική χαρούμενη κι ευτυχισμένη, προβάρει το νυφικό της και κοντά της βρίσκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Νικηφόρος, η Τζένη, η Κλαίρη, η Θεοδώρα όλοι είναι στο σπίτι της και χαίρονται με τη χαρά της.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ένοχο μυστικό βγαίνει στο φως

Αντίστοιχα το ίδιο γίνεται και στο σπίτι του Μαθιού. Τον ντύνουν με την παραδοσιακή στολή, του τραγουδούν και του λένε μαντινάδες, ενώ η ρακή ρέει άφθονη. Το γλέντι έχει στηθεί για τα καλά σ’ όλο το χωριό.

Παράλληλα όμως στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί αναταραχή, καθώς η Αργυρώ είναι έξαλλη με τον Αστέρη και την κοροϊδία που έκανε στον Σταυρό να του παρουσιαστεί με διαφορετικό όνομα.

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Το ίδιο έξαλλη είναι και η Μαρίνα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη για μια ακόμα φορά με τον Αστέρη και από τη μία καταλαβαίνει ότι αυτό που αισθάνεται για την κόρη της είναι μεγαλειώδες, από την άλλη όμως εκνευρίζεται που δεν τήρησε την υπόσχεσή του να μείνει μακριά της.

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης είναι κυριευμένος από τις τύψεις και τις ενοχές. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο δολοφόνος ξέρει και ότι δεν βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει. Η Κλαίρη και η αδερφή του για μια ακόμα φορά τον βλέπουν να είναι αναστατωμένος και αναρωτιούνται τι μπορεί να του συμβαίνει.

Σασμός: Η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του

Έτσι ο Μανώλης δεν αντέχει πλέον αυτό το βάρος που κουβαλάει και τους αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Στο μεταξύ η ώρα του μυστηρίου φτάνει. Ο Μαθιός ντυμένος γαμπρός την περιμένει στην εκκλησία και η Βασιλική με τη συνοδεία των λυράκηδων και τον Νικηφόρο στο πλευρό της φτάνει στην εκκλησία. Όμως ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ.

Σασμός-Μαθιός-Αντώνης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον του Νικηφόρου στο Β κύκλο

Μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, τον παπά, τη νύφη και τους κουμπάρους θα γίνει η σύλληψη του Μαθιού. Τι θα συμβεί όμως; Όπως έχουμε δει, η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ, καθώς ο Άγγελος πέφτει νεκρός από τα χέρια του Κώστα που τον αποτελειώνει και τον βρίσκει τραυματισμένο μέσα στο ιατρείο.

Σασμός-Άγγελος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Κι ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει ανυποψίαστο στο καφενείο, λίγα μέτρα πιο μακρύτερα, ο Άγγελος ξεψυχάει μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η αποκάλυψη του φονικού πέφτει σαν κεραυνός και υποψίες, αλλά και μία μαρτυρία σοκ, στέλνουν την αστυνομία να συλλάβει τον Μαθιό, λίγο πριν αλλάξει τα στέφανα με τη Βασιλική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close