Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του. 

Αχ βρε Μανώλη, σε σένα που είσαι ευαίσθητος έκατσε η μπίλια να τα δεις όλα αυτά, την ημέρα του φόνου του Στεφανή;

Όσο πλησιάζει ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, η οικογένεια Σταματάκη χαίρεται πολύ και τον Μανώλη τον ζώνουν τα μαύρα φίδια. Από την μία όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μαθιό. Για το πόσο τίμιος είναι, για το πόσο αγαπάει τον Νικηφόρο και την Βασιλική. Για το πόσο τους προσέχει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι γιατροί δεν αφήνουν τον Αστέρη να κάνει την επέμβαση

Σασμός-Μανώλης-

Και η αλήθεια είναι πως μπορεί για την τιμιότητα ο Μανώλης να διαφωνεί αλλά όλα τα άλλα δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Βρίσκεται λοιπόν μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην αστυνομία βάζοντας τον Μαθιό στην φυλακή και λέγοντας όλη την αλήθεια στην Βασιλική και τον Νικηφόρο;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα και η Αργυρώ διακοπές μαζί με τους συντρόφους τους

Σασμός-Μαθιός-

Ή να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να αφήσει τον κολλητό του και την μητέρα του κολλητού του να απολαμβάνουν την αγάπη και την φροντίδα του Μαθιού; Ο Μανώλης ξέρει πως αν ο Νικηφόρος μάθει την αλήθεια θα χάσει πάσα ιδέα για τους ανθρώπους και αυτό δεν το θέλει για τον φίλο του.

Σασμός-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει ότι ο Αστέρης τον δούλευε και έρχονται αντιμέτωποι

Επίσης όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο πολύ ο Μαθιός φροντίζει και αγαπάει την Βασιλική και τον Νικηφόρο. Κάτι μέσα του όμως, του κλωτσάει. Δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του, ξέροντας ότι ξέρει και να μην κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: To Μέλλον του Μανώλη μετά την προδοσία θα είναι τραγικό

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός έχει καταλάβει ότι ο Μανώλης ξέρει και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένει πως ο μικρός από στιγμή σε στιγμή θα μιλήσει και πιστεύει πως ο γάμος του θα τιναχτεί στον αέρα. Ο Μανώλης μπροστά σε όλη αυτήν την ψυχολογική πίεση καταρρέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας στο Β κύκλο

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

Δεν έχει κέφια, δεν κοιμάται καλά, δεν τρώει και η υγεία του είναι άσχημη και σωματικά και ψυχικά. Η Κλαίρη, θέλοντας να βοηθήσει τον αγαπημένο της γίνεται στήριγμα. Τον συμβουλεύει να κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και σταματάει, να τον πιέζει διότι αντιλαμβάνεται πως ο Μανώλης είναι σε οριακό επίπεδο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική ουρλιάζει-Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ

Θα αποκαλύψει τελικά όλη την αλήθεια; Και αν ναι, τι συνέπειες θα έχει αυτό για τις ζωές όλων; Θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close