Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος Βρουλάκης  έρχεται και ζητά εκδίκηση.

Νατος πετιέται … Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες

Αποχωρήσεις και νέες αφίξεις στην αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha. Κάποιοι χαρακτήρες πεθαίνουν, άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται και άλλοι ανασταίνονται.

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Διαλύονται τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές

Η σειρά, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και περισσότερες εκπλήξεις έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω. Στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» έρχεται κι ένας σπουδαίος ηθοποιός, που δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Μάινα.

Στο χθεσινό επεισόδιο προβλήθηκε μία συγκλονιστική σκηνή, όπου ένας άντρας ξεπροβάλλει από τη θάλασσα απειλητικά και φτάνει στην ακτή έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πάρει το αίμα του πίσω. Με ένα πράσινο φίλτρο ντύνεται η εικόνα εγείροντας ακόμη περισσότερο την περιέργεια και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ένοχο μυστικό βγαίνει στο φως

Είχε ήδη γίνει γνωστό ότι ο Στέλιος Μάινας αναμένεται να εισβάλει στο «Σασμό», όπου θα υποδυθεί έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός, λοιπόν, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, το αξιοσημείωτο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι η οικογένειά του τον θεωρούσε νεκρό. Βγαίνοντας από τη θάλασσα “ανασταίνεται” κι επιστρέφει στην πατρίδα του για να εκδικηθεί για τον χαμένο Βρουλάκη.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Οι τηλεθεατές αναστατώθηκαν βλέποντας τη σκηνή με τον ηθοποιό να μπαίνει στη σειρά και αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter. Οι απορίες ήταν πολλές και όλοι αναρωτήθηκαν ποιος μπορεί να είναι ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του

Πολλοί μάλιστα σκέφτηκαν ότι ήταν ο Καραπάνος που επιστρέφει. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν στο [email protected]r, ο Στέλιος Μάινας θα μπει στα τελευταία δύο επεισόδια της σειράς για να σπείρει τον πανικό και να απογειώσει την αγωνία!

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον του Νικηφόρου στο Β κύκλο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close