Σασμός: “Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου”

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Αστέρης λέει “Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ. Είναι αίμα μου”.

Βρε κορίτσι μου και εσύ ας το έλεγες τόσο καιρό….

Ο Σταύρος αρχίσει να θυμάται και να βλέπει πως η γυναίκα που αγάπησε εξακολουθεί να έχει σχέση με τον Αστέρη, δε χάνει ευκαιρία και του λέει την αλήθεια για το παιδί. “Αλήθεια, δεν μπορείς να καταλάβεις τι είπε η Αργυρώ στο θείο της τον Παυλή και εκείνος δε σε καθαρίσε όταν σε απήγαγε και σε πήγε στην αποθήκη”, θα του πει όταν βρεθούν κάποια στιγμή μόνοι τους.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου του Στεφανή στον Παύλο

Σασμός: “Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου”

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα και μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος

Ο Αστέρης θα το σκεφτεί λίγο σοβαρά και θα του πει “Ότι με αγαπάει”; Το βλέμμα του Σταύρου όμως μάρτυρα όσα δεν τόλμησε να του πει ποτέ η Αργυρώ, από το φόβο της μήπως τον χάσει. Ο θυμός του Αστέρη θα είναι τεράστιος και θα τρέξει αμέσως να την βρει. Η Αργυρώ δεν θα μπορέσει να του πει αλλά ψέματα και θα παραδεχτεί πως ο μικρός Πετρής είναι καρπός του ερωτά τους.

Δείτε ακόμα: Σασμός: H Καλλιόπη και ο Παύλος δεν κάνουν βήμα πίσω

Σασμός: “Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου”

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει

Όσο κι αν χαρεί ο Αστέρης που έχει ένα παιδί με τη γυναίκα που αγαπάει περισσότερο και από την ίδια του τη ζωή, θα χάσει την ψυχραιμία του και θα της μιλήσει έντονα για το μυστικό που κράτησε τόσα χρόνια. “Είχα δικαίωμα να ξέρω, Αργυρώ, άσχετα από την σχέση που είχαμε οι δυο μας. Αυτό το παιδί, δεν το έκανες μόνη σου. Έχει και από το δικό μου αίμα και όφειλα να ξέρω”, θα της πει μεταξύ άλλων, κάνοντας την να του ζητάει συγνώμη με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τις αισθήσεις του και καταρρέει

Σασμός: “Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου”

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ποια είσαι εσύ; Τι μου έχει συμβεί; Η Μαρίνα καταρρέει

Ο Αστέρης όμως, σύμφωνα με το περιοδικό TV σίριαλ, φεύγει έξαλλος αλλά και ίδιο θα ξέρουν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να έχει τελειώσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως τώρα δείχνει να ξεκινά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close