Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα και μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

Το προσκλητήρ..εε γράμμα, του έπεσε απ’ τα χέριαααα!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Ο Μαθιός παθαίνει κρίση πανικού. Από τη μία το απλό με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή πέφτει στα χέρια του Παύλου ενώ από την άλλη ο Αστέρης διαβάζεις το γράμμα του Κώστα που τον καταδεικνύει ως δολοφόνο.

Στο  επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Μαθιός στα επόμενα επεισόδια την σειρά Σασμός για πολλούς λόγους μιας και έχει πολλά ανοικτά μέτωπα. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μια δυνατή νεροποντή γίνεται η αιτία για να χαθεί το όπλο του φόνου του Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: H Καλλιόπη και ο Παύλος δεν κάνουν βήμα πίσω

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει

Από κείνη τη στιγμή και μετά ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου τόσο από τον ίδιο όσο και από την Καλλιόπη για να εντοπίσουν το όπλο πριν αυτό καταλήξει σε λάθος χέρια. Ωστόσο η προσπάθεια του Μαθιού να βρει το όπλο είναι άκαρπη ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάσταση του.

Ο Μαθιός παθαίνει κρίσεις πανικού, δεν ξέρει τι να κάνει και αρχίζει να πιστεύει πως θα αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του σύντομα. Αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί είναι πως το όπλο του το βρίσκει ο Μανώλης ο οποίος με τη σειρά του είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τις αισθήσεις του και καταρρέει

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποια είσαι εσύ; Τι μου έχει συμβεί; Η Μαρίνα καταρρέει

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό, η myTv, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός ο νεαρός δε γνωρίζει πως το όπλο είναι αυτό με το οποίο σκοτώθηκε εκείνη την μοιραία μέρα στο βουνό ο Στεφανής.

Ο Μανώλης ωστόσο είναι τρομοκρατημένος και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί αλλά και πως να το ξεφορτωθεί. Συζητάει το θέμα με τον Νικηφόρο και το μαθαίνει η Καλλιόπη με το Μαθιό οι οποίοι αμέσως καταλαβαίνουν πως πρόκειται για αυτό που ψάχνουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το ανατρεπτικό τέλος του τρίτου κύκλου – Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει

Όμως ο Μανώλης δεν θέλει να το παραδώσει στην αστυνομία καθώς φοβάται ότι μπορεί να μπλέξει και γι’ αυτό αποφασίζει να το δώσει σε κάποιον που εμπιστεύεται και ξέρει πως θα το προστατεύσει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παύλο.

Έτσι το όπλο του Μάθιου με το οποίο έβαψε τα χέρια του με αίμα καταλήγει στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού του Παύλου Βρουλάκη. Όσο συμβαίνουν αυτά το μυστικό του Μαθιού  αποκαλύπτεται σε κάποιον ακόμη.

Συγκεκριμένα ο Τόλης βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα του Ευθύμη ο οποίος έχοντας αντίγραφο από το γράμμα του Κώστα του ζητάει το πρωτότυπο. Ο Τόλης αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια κίνηση και αρνείται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά και πάει στις Ψυχοκόρες του ANT1

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου

Μάλιστα αποφασίζει να απαλλαχθεί μια για πάντα από το γράμμα και είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριο του και να κάψει το γράμμα όταν καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Ο Αστέρης τον πιάνει στα πράσα και καταλαβαίνει πως ο λόγος που η ζωή του κινδυνεύει όλο αυτό το διάστημα είναι αυτό το γράμμα και τότε το παίρνει, το διαβάζει και έρχεται αντιμέτωπος με το θανάσιμο μυστικό του αδερφού του.

Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός έχει διαπράξει φόνο και είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί όμως να το πιστέψει και θέλει να τον ρωτήσει ευθέως αν και τώρα μπορεί να εξηγήσει την παράλογη συμπεριφορά του Μαθιού τον τελευταίο καιρό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close