Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. 

Αχ Βασιλική μας…ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Οι τηλεθεατές του «Σασμού» περιμένουν με ανυπομονησία το σημερινό επεισόδιο της σειράς για να δουν τι θα συμβεί με τον Αντώνη, ο οποίος παραμένει σε κώμα στο νοσοκομείο, ενώ σε ένα δωμάτιο κάπου κοντά αναρρώνει ο Σταύρος που ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Η Μαρίνα δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του άνδρα της. Του μιλάει, του διαβάζει και περιμένει με αγωνία ένα νεύμα του ότι τη ακούει και ξέρει πως βρίσκεται πλάι του.

Στο δωμάτιο όπου παραμένει ο Σταύρος πάλι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκεται καθημερινά στο προσκέφαλό του είναι ο πατέρας του που έφτασε εσπευσμένα από τα Γιάννενα για να βρεθεί στο πλευρό του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποια είσαι εσύ; Τι μου έχει συμβεί; Η Μαρίνα καταρρέει

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Μόνο που ο Σταύρος, όπως είδαμε, δεν αναγνωρίζει κανέναν και το μοναδικό άλλο πρόσωπο που τον επισκέπτεται είναι ο Βαγγέλης ο οποίος κάνει τις συνεννοήσεις με τους γιατρούς και το νοσοκομείο. Η Αργυρώ, μετά από το σοκ της πρώτης επίσκεψης, δεν έχει ξαναπατήσει το πόδι της για να τον δει.

Η είδηση ότι ο Σταύρος επιστρέφει στο σπίτι για να αναρρώσει δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, αφού η ζωή του πια δεν κινδυνεύει, φέρνει για πρώτη φορά «απέναντι» τον ηλικιωμένο άνδρα και τον Βαγγέλη.

Ο πατέρας των δύο αδελφών είχε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες να παρατηρήσει το περιβάλλον που ζει και αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν στο σπίτι ίχνη από το εγγόνι και τη νύφη του. Και όσες φορές επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αργυρώ, αυτή τον απέφυγε με πρόφαση ότι έχει δουλειά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το ανατρεπτικό τέλος του τρίτου κύκλου – Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά και πάει στις Ψυχοκόρες του ANT1

Τι απάντηση θα δώσει ο Βαγγέλης στον πατέρα του που με αγωνία περιμένει να πάρει στην αγκαλιά του τον Πετρή; Και πως θα αντιδράσει όταν η Ντίνα θα του ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους, ειδικά μετά από το άλλοθι που πρόσφερε εκείνος στον Ευθύμη για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγινε η επίθεση στον Αντώνη;

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν με τους Βρουλάκηδες και όσους κινούνται γύρω τους, ο Μαθιός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πλήρη καταστροφή. Το γράμμα που εμπιστεύτηκε ο Κώστας στον Τόλη βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ευθύμη, ο οποίος έχει σκοπό να τον καταστρέψει, και το όπλο του φόνου που είχε κρύψει στα θεμέλια της καλύβας στο βουνό έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ ευχαριστεί την Βασιλική για την καλοσύνη της

Η Βασιλική φυσικά δεν μπορεί να ερμηνεύσει τον εκνευρισμό του. Μόνο η Καλλιόπη γνωρίζει την αλήθεια και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να θέσει οριστικά εκτός «μάχης» τον Ευθύμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close