Σασμός-Μανώλης-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου του Στεφανή στον Παύλο.

Το έκανες πάλι το θαύμα σου Μανώλη… Αυτόν και τον Γεράσιμο από #mavrorodo θέλω τόσο πολύ να τους μπινελικώνω καθημερινά!!!!

Η νεροποντή παρασέρνει το όπλο του Μαθιού και αυτό οδηγείται ξανά στα λάθος χέρια. Αυτά είναι του Μανόλη και του Νικηφόρου. Τα δύο αγόρια αρχικά διχάζονται για το τι πρέπει να κάνουν και τελικά το παραδίδουν στον Παύλο Βρουλάκη!

Παραπάνω από αναστατωμένοι είναι το τελευταίο διάστημα ο Μαθιός και η Καλλιόπη. Και αυτό γιατί το όπλο με το οποίο σκότωσε ο πρώτος τον ξάδελφό του, Στεφανή Σταματάκη, έχει κάνει φτερά.

Δείτε ακόμα Σασμός: H Καλλιόπη και ο Παύλος δεν κάνουν βήμα πίσω

Σασμός-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει

Η έντονη βροχόπτωση έκανε τον τοίχο να υποχωρήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να χαθεί στην πυκνή βλάστηση του βουνού. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το βρουν αλλά αυτό θα σταθεί αδύνατο.

Μεγάλος φόβος και των δύο είναι μην καταλήξει στα χέρια της αστυνομίας, όμως, όπως θα δούμε σύντομα, αυτό θα φτάσει στα χέρια τού Μανόλη, του αγοριού που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ποιος σκότωσε τον άντρα της Βασιλικής.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τις αισθήσεις του και καταρρέει

Σασμός-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποια είσαι εσύ; Τι μου έχει συμβεί; Η Μαρίνα καταρρέει

Ο Μανόλης θα σοκαριστεί και φυσικά θα νιώσει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Φυσικά και θα υποθέσει πως αυτό μπορεί να είναι το όπλο με το οποίο ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, όμως δεν θα μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Θα μιλήσει στον Νικηφόρο και εκείνος θα του προτείνει για να μην μπλέξει να το πάει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Μαθιός που θα έχει δει με τη μητέρα στο βουνό τον Μανόλη να επεξεργάζεται το όπλο που έφτασε κατά τύχη σε εκείνον, θα βρεθεί το ίδιο κιόλας βράδυ στο σπίτι του για να το ψάξει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης θέλει να σώσει την Βασιλική απ’ το Μαθιό γιατί του θυμίζει την γυναίκα του

Σασμός-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το ανατρεπτικό τέλος του τρίτου κύκλου – Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει

Όμως η τύχη δεν θα είναι με το μέρος του. Παρόλο που ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης θα έχει στην κατοχή του ένα μηχάνημα που μπορεί να εντοπίσει εύκολα μεταλλικά αντικείμενα, το όπλο δεν θα το βρει και θα φύγει βιαστικά σιχτιρίζοντας για την κακή του τύχη.

Τα νέα δεν θα αρέσουν στην Καλλιόπη, που για πρώτη φορά δεν θα ξέρει πώς να δράσει. Εγκλωβισμένος για μια ακόμη φορά στις σκέψεις του, ο Μανόλης θα σκεφτεί σοβαρά πριν μιλήσει σε κάποιον για το νέο του… απόκτημα.

Στον παπα-Μιχάλη δεν θα θέλει να μιλήσει, ούτε στους γονείς του. Για τη Θοδώρα που επίσης εμπιστεύεται, ούτε λόγος. Το μυαλό του θα πάει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη, όμως καθώς εκείνος βρίσκεται στο νοσοκομείο με μετατραυματική αμνησία, θα το θεωρήσει άσκοπο. Και τότε θα του έρθει στο μυαλό ο νονός της αδελφής του, ο Παύλος Βρουλάκης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά και πάει στις Ψυχοκόρες του ANT1

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής μου

Χωρίς να χάσει περισσότερο καιρό θα του μιλήσει για το όπλο που βρήκε και εκείνος θα του πει να του το φέρει. Ο Μανόλης θα ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκλησή του. «Ωστε αυτό είναι το μαραφέτι που βρήκες; Τίνος να ’ναι;», θα ρωτήσει αρχικά ο Παύλος και το νεαρό αγόρι θα του απαντήσει πως μόνο η αστυνομία θα μπορεί να το μάθει αυτό.

«Θα το κρατήσω εγώ μέχρι να γιάνει ο Φραγκιαδάκης, να του το δώσω», θα του πει και ο Μανόλης δεν μπορεί παρά να τον ευχαριστήσει που έφυγε από πάνω του ένα μεγάλο βάρος.

«Πάντως, Μανόλη, κακώς το πήρες από το βουνό, έπρεπε να το αφήσεις εκειά», θα του πει πριν ο μικρός κλείσει την πόρτα πίσω του και πάει να συναντήσει τους κολλητούς του, ήρεμος πλέον και ξαλαφρωμένος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ ευχαριστεί την Βασιλική για την καλοσύνη της

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης εκβιάζει τον Μαθιό για το όπλο

Λίγα σπίτια πιο μακριά, ο Μαθιός στο πλευρό της Βασιλικής, που κοιμάται ήσυχη στην αγκαλιά του, θα προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να ξεφύγει αν τελικά αποδειχτεί πως το όπλο είναι δικό του, από το οποίο μάλιστα λείπουν κάμποσες σφαίρες.

Σφαίρες που πριν καιρό καρφώθηκαν στο στέρνο του Στεφανή. Και η Καλλιόπη όμως δεν θα μπορεί να ησυχάσει. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος ενημερώνει τηλεφωνικά τη Βασιλική πως το όπλο που βρήκε ο φίλος του παραδόθηκε στον Παύλο! Ο Μαθιός ακούει την συνομιλία και ταράζεται!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close