Σασμός-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Στέλλα εκβιάζεται αισχρά. 

Ποιος θα πειράξει την Στέλλα μας μωρέ;;;

Ο Ευθύμης Φαρμάκης στη σειρά «Σασμός», μας έχει δείξει μέχρι τώρα ότι δεν έχει κανένα φραγμό και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει σε όλες τις βρομοδουλειές που είναι μπλεγμένος, έτσι στη συνέχεια θα τον δούμε να εκβιάζει και τη Στέλλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αλλάζει και θυμάται

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος λέει στην Αργυρώ πως πρέπει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη

Καθώς το παρελθόν και ο στόχος του για εκδίκηση, τον έχει οδηγήσει στην παρανομία και σε κάθε τι αντισυμβατικό, η Στέλλα που είχε αναλάβει τις υποθέσεις του ως δικηγόρος, αποφασίζει να σταματήσει την επαγγελματική τους σχέση και του λέει ότι παραιτείται, αφού δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του στα μπερδέματά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτέλους δέχεται τον έρωτα Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός-Στέλλα-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Ο Ευθύμης όμως από την άλλη δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτό και μάλιστα της ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη εκβιάζοντας την και προκαλώντας της φόβο για τη ζωή των δικών της ανθρώπων.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα πράγματα δυσκολεύουν στην Άνω Ποριά

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Συγκεκριμένα όταν ο πατέρας της τραυματίζεται από ένα αυτοκίνητο που τον χτυπάει, ο Ευθύμης λέει στη Στέλλα ότι θα ήταν κρίμα να συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια της, μετά την παραίτησή της από δικηγόρος του και την τρομοκρατεί για να το ξανασκεφτεί σύμφωνα με το youfly.com. Θα υποκύψει η Στέλλα στον εκβιασμό του Φαρμάκη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close