Σασμός-Μαθιός-Ευθύμης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα μάθουμε αν ο Ευθύμης καταφέρει να φέρει το τέλος του Μαθιού.

Αυτό μας έλειπε τώρα!!

Δεν σου έχει κάνει εντύπωση η αντιπάθεια του Ευθύμη προς τον Μαθιό και το γεγονός πως ξέρει το μεγάλο του μυστικό; Τώρα όλα θα εξηγηθούν. Ανάμεσα στα πολλά άλυτα ζητήματα του Σασμού, ξαφνικά προέκυψε και ένα νέο ερώτημα για τους φανς της σειράς: Γιατί ο Ευθύμης αντιπαθεί τόσο πολύ τον Μαθιό και μέχρι που θα φτάσει;

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σατανικό σχέδιο του Σταύρου

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Σκοτώνεται Παύλος με Μαθιό

Η απάντηση θα δοθεί πολύ σύντομα και ο Τόλης θα γίνει άθελά του το θύμα ανάμεσα στους δύο άντρες. Θα καταφέρει ο Ευθύμης να φέρει το τέλος του Μαθιού;

Η άγνωστη ιστορία του Στεφανή, έρχεται στην επιφάνεια

Μέχρι και λίγα επεισόδια πιο πριν στον Σασμό, είχαμε δει τις δύο θερμές κόντρες μεταξύ του Μαθιού και του Ευθύμη. Οι τηλεθεατές της σειράς το είχαν αποδώσει στη ζήλεια του για τη Βασιλική, την οποία είχε προσεγγίσει με επίμονο τρόπο ο Φαρμάκης.

Τώρα όμως και μετά την αποκάλυψη πως ο Στεφανής είναι ο βιολογικός πατέρας της Νάντιας, έχουμε νέα δεδομένα. Γιατί θα αποκαλυφθεί πως υπήρξε και κρυφός συνέταιρος σε διάφορες παρανομίες του Φαρμάκη από τον οποίο δανειζόταν και χρήματα για να κάνει την πολυτελή ζωή που επιθυμούσε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οπλισμένοι άντρες έρχονται στην Άνω Ποριά

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Ο Ευθύμης Φαρμάκης, γνωρίζει όμως ότι ο Μαθιός είναι εκείνος που του αφαίρεσε τη ζωή. Και ψάχνει αποδείξεις. Προς το παρόν βρίσκει προφάσεις για να τον ενοχλεί. Ζητώντας αρχικά από εκείνον, λόγω συγγένειας και λόγω του Νικηφόρου τα χρήματά του πίσω. Ο Μαθιός αναλαμβάνει να ξεπληρώσει το χρέος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εκβιάζεται αισχρά

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αλλάζει και θυμάται

Θα καταλάβει όμως ότι ο Τόλης στο γράμμα του Κώστα που έχει στην κατοχή του, έχει και την αλήθεια για τον Μαθιό και θα ζητήσει την εξόντωσή του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος λέει στην Αργυρώ πως πρέπει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη

Σασμός-Ευθύμης-Νικηφόρος-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτέλους δέχεται τον έρωτα Αστέρη-Αργυρώς

Ο Λευτέρης όμως θα βρει τρόπο να τον γλιτώσει με την βοήθεια του Αντώνη, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς τον λόγο που ο Ευθύμης τον θέλει νεκρό. Εικάζουν ότι απλά θέλει να «χτυπήσει» ένα φίλο των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα πράγματα δυσκολεύουν στην Άνω Ποριά

Γενικά αυτό το γράμμα που έχει στα χέρια του ο Τόλης σύμφωνα με το queen.gr, όπως και ο φάκελος με το αποτέλεσμα του DNA για τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου, θα μας απασχολήσουν αρκετά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close