Σασμός-Αντώνης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού πυροβολούν τον Αντώνη εν ψυχρώ. 

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ! Να σοβαρευτούν λίγο οι σεναριογράφοι!!!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειρά σασμός, με τον Ευθύμη να κινεί τα νήματα και να γίνεται στόχος αλλά να επιτίθεται κιόλας στους Σταματάκηδες καταστρέφοντας, το οινοποιείο. Ενώ λίγες μέρες μετά εκείνος οργανώνει μια αιματηρή επίθεση εναντίον του Αντώνη και της Μαρίνας.

Πολλά μέτωπα έχει ανοιχτά ο Ευθύμης το τελευταίο διάστημα ενώ έχει γίνει εφιάλτης για όλους όσους εμπλέκονται μαζί του. Ωστόσο το χτύπημα εναντίον του θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει και θα είναι καταστροφικό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα καταφέρει ο Ευθύμης να φέρει το τέλος του Μαθιού;

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σατανικό σχέδιο του Σταύρου

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Ο Μαθιός συνεχίζει να αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη για τα χρωστούμενα το Στεφανή και βρίσκεται σε απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο.

Στο πλευρό του στέκεται ο Αστέρης ο οποίος όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει και όσο οι μέρες περνούν τόσο περισσότερο εντείνονται οι απειλές του Φαρμάκη, ο όποιος φροντίζει να προκαλεί το Μαθιό μέσω της Βασιλικής.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οπλισμένοι άντρες έρχονται στην Άνω Ποριά

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Έτσι, ο Μαθιός αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τα ξαδέρφια του για να τον ξεχρεώσει. Η Καλλιόπη όμως αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει η ίδια τον αδίστακτο άντρα. Οι δυο τους, συναντιούνται αλλά ο Ευθύμης μοιάζει δυνατός αντίπαλος για να κάνει πίσω.

Μάλιστα το σκληρό του προσώπου θα δει και ο Πάνος ο όποιος πέφτει νεκρός από τα χέρια του μιας και ο Φαρμάκης βλέποντας τις φωτογραφίες του συνεργάτη του από τη συνάντηση του με την Αιμιλία πίστεψε πως αυτός είναι το καρφί της αστυνομίας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εκβιάζεται αισχρά

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αλλάζει και θυμάται

Ο Ευθύμης αφού ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο στη συνέχεια κάνει και μια συζήτηση με το Λευτέρη. Ωστόσο επιστρέφοντας στο οινοποιείο ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη καταστροφή. Άγνωστοι έχουν παραβιάσει το χώρο και έχουν καταστρέψει τα πάντα.

Πίσω απ’ όλα κρύβονται ο Μαθιός και τα ξαδέρφια του οι οποίοι θέλησαν να δώσουν προειδοποιητικό χτύπημα στο Φαρμάκη για να του αποδείξουν πως δεν τον φοβούνται. Ο Φαρμάκης είναι εξοργισμένος και αποφασισμένος να μάθει ποιος κατέστρεψε το οινοποιείο και να εκδικηθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος λέει στην Αργυρώ πως πρέπει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτέλους δέχεται τον έρωτα Αστέρη-Αργυρώς

Οι μέρες περνούν και η ζωή της Αργυρώς μπαίνει σε μια τάξη. Ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν να παντρευτούν και οι δύο τους, ανυπομονούν για την μεγάλη μέρα. Ο αστυνομικός δεν μπορεί να πιστέψει πως ύστερα από τόσα χρόνια η μοναδική γυναίκα που αγάπησε θα γίνει δική του.

Όσοι όσοι τους αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό τους ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός του Αντώνη, ο Ευθύμης ετοιμάζει ένα αδίστακτο σχέδιο. Όπως θα παρακολουθήσουμε η Μαρίνα φτάνει χαρούμενη στην εκκλησία που την περιμένει ο Αντώνης συγκινημένος.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα πράγματα δυσκολεύουν στην Άνω Ποριά

Η ζωή τους δίνει ακόμα μία ευκαιρία για να ζήσουν μαζί ωστόσο όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αντώνης αντιδρά ακαριαία και πέφτει πάνω στην Μαρίνα. Όλοι σαστίζουν όταν διαπιστώνουν πως ο αστυνομικός έχει χτυπηθεί και αιμορραγεί.

Η Μαρίνα σπαράζει ενώ οι πιο ψύχραιμοι καλούν ασθενοφόρο. Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο που θα δώσει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Μαρίνα βλέπει ξανά έναν άντρα που αγαπά να χαροπαλεύει και οι μέρες θλίψης του παρελθόντος γυρνούν ξανά στο μυαλό της.

Δείτε ακόμα Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Ευθύμης που ήθελε να τιμωρήσει τον Αντώνη με τον ίδιο τρόπο και να σκοτώσει την Μαρίνα την ημέρα του γάμου τους. Μόνο που ο αστυνομικός θυσιάζεται για εκείνη. Θα τα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close