Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Πήρε φόρα ο Αστέρης και όπως λέει και τι άσμα όποιος τολμήσει να σε πάρει από μένα … Μπράβο ρε Αστέρη λεβεντιά. ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΕΦΤΕ!!!!

Τα δύο στρατόπεδα

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Ο Μανώλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή. Πρέπει να φανείτε δυνατές, τους λέει, καθώς τα όσα ακούνε στο δικαστήριο τις διαλύουν.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί της Αργυρώς είναι δικό σου

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος δέχεται μια δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η ημέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανένα από τους ήρωες…

Στα Γιάννενα ο Αστέρης

Όπως σας ενημερώσαμε, χάρη στην κατάθεση της Σεμίνας, ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή και αποφασίζει να διεκδικήσει τη γυναίκα που τόσο αγαπά. Έτσι, δίχως να χάνει χρόνο, πηγαίνει στα Γιάννενα για να βρει την Αργυρώ, η οποία έχει φτιάξει εκεί μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον γιο της Πέτρο και Σταυρό. Μόνο εμένα αγαπάς, ποτέ σου δεν αγάπησες αληθινά τον Σταύρο και αυτό το ξέρεις καλά, της λέει ο Αστέρης, δείχνοντας αποφασισμένος να διαλύσει τον γάμο αυτόν.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: O Αστέρης δεν προστατεύει τον εαυτό του

Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Σύμφωνα με το περιοδικό τηλέραμα, η Αργυρώ του ζητάει να φύγει και να μείνει μακριά της, όμως βαθιά μέσα της ποτέ δεν έπαψε να τον αγαπά. Βλέποντας τον μπροστά της, φέρνει ξανά όλα τα όνειρα που έκαναν και η καρδιά της μαλακώνει. Θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία ή θα μένει κοντά στον Σταύρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close