Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειράς θα είναι ευχάριστες  καθώς Αντώνης και Μαρίνα βρίσκονται μαζί στα Γιάννενα .

Μα τι καλά νέα είναι αυτά… Θέλουμε Αντώνη και Μαρίνα μαζί…Αυτοί οι δυο δεν πρέπει να είναι χώρια παιδιά.

Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

 

Σασμός- Αντώνης - Μαρίνα-

Δείτε επίσης : Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Και ενώ η Αργυρώ με τη Μαρίνα προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στα Γιάννενα, στην Κρήτη συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα. Την ώρα που ο Μανώλης αποφασίζει να πάει να καταδώσει τον Μαθιό, στην αστυνομία εμφανίζεται ένας τύπος, γνωστός στα βρώμικα κυκλώματα ως Αμερικάνος, Λουκάς Κεραμιανός κατά κόσμον, που ήταν το δεξί χέρι του Καραπάνου, που όμως τα έχει σπάσει μαζί του και τώρα τον ψάχνουν και η αστυνομία και ο Καραπάνος….Ο Αμερικανός εμφανίζεται στην αστυνομία και παραδίδεται για τον φόνο του Στεφανή.

Δείτε επίσης : Σασμός : Το ξέσπασμα του Αντώνη για τον προδότη αστυνόμο

Σασμός- Αντώνης - Μαρίνα-

Φυσικά το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, όπου η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Παράλληλα αυτό το γεγονός δίνει παρηγοριά και στον Αντώνη, που τα αφήνει όλα πίσω του για να πάει να βρει τη Μαρίνα και την Αργυρώ…

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Κλαίρη βάζει φυλακή τον Μαθιό

Σασμός- Αντώνης - Μαρίνα-

Ο Αντώνης λοιπόν κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close