Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων  127 , 128 , 129. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 127  στις 18/4/22

Επεισόδιο 127

Δευτέρα

Ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Άσπα, η οποία μόλις ξεκίνησε, ενώ ο Γεράσιμος επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο στη ζωή της Στέλλας. Το κλειδί της μήνυσης εναντίον του, όμως, το κρατά ακόμα ο Καραπάνος…

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Η δική του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανώλη. Έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, ενώ εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του.

Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή… Μόνο εκείνη θα μπορέσει να την βγάλει από τη φυλακή, διαφορετικά δεν θα γλυτώσει τα ισόβια, λέει η Στέλλα, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει αυτή τη μάχη. Όσο και αν οι ελπίδες μέρες με τη μέρα λιγοστεύουν.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 128  στις 19/4/22

Επεισόδιο 128

Τρίτη

Η ημέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με το δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική, ενώ ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος

Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 129  στις 20/4/22

Επεισόδιο 129

Οι προσευχές της Στέλλας εισακούονται και η Σεμίνα εμφανίζονται στο δικαστήριο. Παρουσία όλων αναφέρει πως ο Αστέρης δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Πέτρο, αλλά βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν είναι δολοφόνος, αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεση της σκάει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη

Στο άκουσμα όλων αυτών η Αργυρώ καταρρέει και θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της Σεμίνας που δεν περιμένει κανείς… Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά της και να της συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Την ίδια στιγμή, ο Καραπάνος δεν αργεί να ζητήσει αντάλλαγμα, για τη βοήθεια του προς τη Στέλλα. Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα είναι διχασμένη.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

Σασμός επόμενα επεισόδια : 127 , 128 , 129

Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα μόνο ένα νικητή…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια :130 , 131 , 132

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close