Σασμός: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη

Αντε βρε Αργυρώ μου… Είναι αθώο το πουλάκι μου. Συγχώρεσέ τον καλε!!!! Εχέτε και ένα παιδί!!

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Η Στέλλα την πιέζει να παραδεχτεί πως στο πρώτο πρόσωπο του Αστέρη δεν μπορεί κανείς να δει έναν δολοφόνο, όμως το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει. Στα χέρια του έπεσε νεκρός ο Πέτρος και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Οι εικόνες από εκείνη την περίοδο ξεκινούν και πλημμυρίζουν το μυαλό όλων.

Σασμός-Δικη-Αργυρω

Δείτε ακόμη Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Η Αργυρώ βουρκώνει αλλά δεν σταματά να κοιτάζει τον Σταύρο, τον άνθρωπο που της δίνει κουράγιο τον τελευταίο χρόνο της ζωής της, όπου αποφάσισε να ξεριζωθεί από τον τόπο της για ένα καλύτερο μέλλον. Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης στωικά υπομένει τη μοίρα του. Εγώ τον σκότωσα.

Εγώ φταίω για όλα. Ας μην το κουράζουμε άλλο. Ξέρω πως  η μοίρα μου είναι στη φυλακή και αυτό είναι το πιο δίκαιο, άρα Στέλλα, μην προσπαθείς να μου βρεις ελαφρυντικά. Ας γίνει αυτό που πρέπει να γίνει, θα πει ενώπιον δικηγόρων, δικαστή και των λίγων παρευρισκόμενων, φέρνοντας τη μητέρα του σε απόγνωση.

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απελπισία, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για το γιο της. Ανάμεσα σε χιλιάδες σκέψεις, συγκινήσεις και άγχος για το αποτέλεσμα, το γράμμα του Αστέρη θα καταφέρει να φτάσει στα χέρια της Αργυρώς από ένα απροσδόκητο τρόπο.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Η αντίδραση της θα εκπλήξει όλους αφού θα το πάρει στα χέρια της ενώ όλοι περίμεναν πώς να το πετάξει αμέσως στον κάδο των απορριμμάτων. Ο Καραπάνος και ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη. Η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά αλλά πλέον δεν υπάρχει και κάποιος να της συμπαρασταθεί.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συνταντά ωστόσο την άρνηση της. Αργυρώ μου, τώρα όλα έχουν τελειώσει. Οι ζωές σας συνεχίζονται με έναν διαφορετικό τρόπο. Δεν θα αλλάξει κάτι με το να διαβάσεις το γράμμα του. Δεν θα προδώσεις τον αδελφό σου και όσα νιώθεις για εκείνον. Είναι και αυτός ένας τρόπος να τον ακούσεις, της εξηγεί η Άσπα αλλά εκείνη βράζει από θυμό…

Σασμός-Δίκη-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά

Ούτε ο Σταύρος θα καταφέρει τελικά να την πείσει να διαβάσει το χαρτί που κρατάει. Πώς μου ζητάς να διαβάσω αυτό το γράμμα; Ξέρεις πολύ καλά πολύ τι νιώθω γι’ αυτόν τον άνθρωπο και ξέρεις πόσο με έχει διαλύσει, του λέει, όμως ο Σταύρος, ήρεμος όπως είναι, θα της πει:

Σκέψου πως με αυτό το γράμμα θα βάλεις την τέλεια στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτό δεν ήθελες; Ίσως εδώ μέσα σου εξηγεί πώς να το κάνεις, πώς να σταματήσεις να βασανίζεται.

Η Αργυρώ ανοίγει το χαρτάκι και αρχίζει να διαβάζει με σπασμένη καρδιά το γράμμα του Αστέρη…. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της με αυτά που διαβάζει….

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σκοτεινιάζει και όλα αλλάζουν

Εχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες γεμάτες πόνο και οργή. Δεν πιστεύει αυτά που έχει διαβάσει, και παλεύει με το μίσος και την αγάπη. Ο Αστέρης συνεχίζει να έχει την ίδια αντίδραση στα γεγονότα χωρίς να μιλάει.

Ο Μανώλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν καλείτε ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων και ο ένας θα δει τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα…

 

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close