Σασμός: Η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος. 

Μαρίνα μου σου βγάζουμε το καπέλο… Είσαι ένας άγγελος!!!!

Η δική του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανώλη. Στο μεταξύ έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες γεμάτες πόνο και οργή. Δεν πιστεύει αυτά που έχει διαβάσει, και παλεύει με το μίσος και την αγάπη. Ο Αστέρης  συνεχίζει να έχει την ίδια αντίδραση στα γεγονότα χωρίς να μιλάει.

Απλά υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Όλοι από την πλευρά τους οι Σταματάκη είναι απογοητευμένοι και το μόνο που περιμένουν είναι η σωτηρία του Αστέρη. που θα έρθει μόνο από την απολογία του.

“Σε παρακαλώ πες την αλήθεια, μίλα! Κάνε κάτι να σώσεις τον εαυτό σου θα μείνεις για πάντα στη φυλακή. Δεν το αντέχω Αστέρη! Σύνελθε!” του λέει ο Μαθιός.

Σασμός-η-Αργυρώ-διαβάζει-το-γράμμα-του-Αστέρη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Ωστόσο εκείνος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα πια εκτός από την Αργυρώ. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν η αναζήτηση της μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή. Αλλά αυτή η ώρα δεν έχει φτάσει και όλοι ανησυχούν.

Καθώς η μέρα της απολογίας του Αστέρη φτάνει οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν ο Αστέρης θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση και όντως την κρατάει χωρίς να δικαιολογηθεί για τίποτα. Αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για το θάνατο του Πέτρου.

“Ναι εγώ το έκανα”

Έτσι μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί. Έχει καταφέρει να βρει τη Σεμίνα και να της πει πως ακόμη και την τελευταία στιγμή πρέπει να καταθέσει στην δίκη.

Σασμός-η-Αργυρώ-διαβάζει-το-γράμμα-του-Αστέρη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει από την σειρά

Η Σεμίνα λοιπόν εμφανίζεται  και η κατάθεση της πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο ανατρέποντας όλα τα δεδομένα αφού λέει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Άναυδοι όλη την ακούν να λέει ότι ο Πέτρος και ο Αστέρης ήρθαν στα χέρια και πως το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος πιθανότητα από τα χέρια του πρώτου. Για τους Βρουλακηδες η κατάθεσή  της είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Ενώ οι Σταματάκηδες χαμογελούν από ικανοποίηση η μόνη που δεν αντέχει είναι η Αργυρώ και πρώτη ξεσπάει εναντίον της μπροστά σε όλους.

“Όχι δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορεί να λέει τόσα ψέματα” μονολογεί και θολωμένη από την πίκρα και το μίσος ορμάει στη Σεμίνα. “Δεν ντρέπεσαι να λες τόσα ψέματα; Εσύ που αγαπούσες τον αδερφό μου πας να το βγάλεις και φταίχτη;” ουρλιάζει και κάνει κίνηση εναντίον της Σεμίνας.

Σασμός: Η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος σκοτεινιάζει και όλα αλλάζουν

Η Αργυρώ έξαλλη πέφτει πάνω της και αρχίζει να τη χτυπάει με μανία. Η κοπέλα είναι εκτός εαυτού και η Άσπα με τον Άγγελο και τη Μαρίνα την αγκαλιάζουν και την απομακρύνουν ενώ η Αργυρώ τρέμει σαν το ψάρι. Τα νέα φτάνουν στον Σταυρό ο οποίος φεύγει από τα Γιάννενα και σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να έρθει κοντά της.

Σασμός-η-Αργυρώ-διαβάζει-το-γράμμα-του-Αστέρη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μετά τη δίκη αποφασίζει να γυρίσει στη Κρήτη

Ενώ η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Αγγέλου ο οποίος αδυνατεί να δεχτεί πως όλα όσα ακούστηκαν για τον αδερφό του είναι αλήθεια η Μαρίνα αντίθετα είναι διχασμένη.

Θέλει δικαιοσύνη για το παιδί της αλλά δεν επιθυμεί να πληρώσει για το θάνατο του ένας αθώος ακόμα και αν αυτός είναι ένας Σταματάκης. Η αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία έχει αρχίσει. Οπώς επίσης και για τον Σασμό…..

Σασμός : Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη

 

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close