Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 46 , 47 , 48 , 49  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 46 στις 22/11/21

Επεισόδιο 46

Ο Νικηφόρος θα ακούσει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση που έχει ο Μαθιός  με μια παντρεμένη και θα ρωτήσει  τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται. Στο μεταξύ η Στέλλα πολύ θυμωμένη, απειλεί τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη. Ο παπά Μιχάλης θα δει τον Άγγελο, πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυμμένα για πάντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το πτώμα μιας γυναίκας προκαλεί τρόμο

Παράλληλα, ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη:  Τηλεφωνούν στον Αντώνη και του λένε πως σε ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 47 στις 23/11/21

Επεισόδιο 47

Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο. Ο Νικηφόρος θα ρωτήσει ευθεία τον Μαθιό ποια είναι η παντρεμένη γυναίκα με την οποία έχει σχέση, ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Στέλλα, αλλά δεν εξελίσσεται όπως το είχε σχεδιάσει. Πως θα αντιδράσει η Στέλλα σε αυτό:

Ο Διονύσης θα εξευτελίσει  τη Σεμίνα, αλλά μια ανακάλυψη  που θα κάνει η Σεμίνα, μπορεί να  είναι η σωτηρία της. Ο παπά Μιχάλης θα ρωτήσει τον Άγγελο γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα. Ο Διακομανόλης θα  πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρί για τη δολοφονία της γυναικάς και τον ένοχο. Η Καλλιόπη θα επισκεφτεί το ιατρείο του Άγγελου. Εκεί όμως την περιμένει μία έκπληξη που την σοκάρει. Ο σταυρός του Άγγελου είναι το κλειδί….

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 48 στις 24/11/21

Επεισόδιο 48

Η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο τη συνταράσσει συθέμελα. Την ίδια ώρα, τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν τον γύρο του χωριού. Η κατάθεση του Διακομανώλη οδηγεί το φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω τον Μανόλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό. Ο μικρός, καταλαβαίνει, οτι μπορεί να προλάβει τις εξελίξεις και ο Μαθιός να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 42 , 43 , 44 , 45

Η Αργυρώ, μετά τη συνάντηση της με την Στέλλα,  ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Μόναχο, την ώρα που η Σεμίνα απειλεί ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους. Ο Αστέρης δεν θα κρατηθεί, και θα πάει να αποχαιρετήσει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη στο νεκροταφείο του χωριού, θα κάνει την Καλλιόπη να καταρευσει.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 49 στις 25/11/21

Επεισόδιο 49

Η επιγραφή  στον τάφο της Ανθούλας , με το όνομα της θα κάνει την Καλλιόπη να αναλάβει δράση. Πάει να συναντήσει τον Αγγελο και τον προειδοποιεί, να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Άγγελος θα εμφανιστεί στο σπίτι της Καλλιόπης και  θα αποκαλύψει, στον Αστέρη και στον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος, και πως το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη.Ο  Μαθιός και ο Αστέρης θα παγώσουν, ενώ η Καλλιόπη θα  αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για Μαθιό και Βασιλική και καταρρέει

Ο Πέτρος βλέπει τον Αστέρη μαζί με την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα, που βρίσκεται κοντά, προσπαθεί να αποτρέψει τη συμπλοκή, αλλά ο Πέτρος πιάνεται στα χέρια με τον Αστέρη.Τον κατηγορεί, πως θα της καταστρέψει τη ζωή. Το όλο σκηνικό το βλέπει ο Μαθιός και πιέζει τον Αστέρη να του πει για ποιο λόγο τσακώθηκε με τον Πέτρο Βρουλάκη. Τα νέα κυκλοφορούν στο χωριό και όλοι φοβούνται, μήπως ξανααρχίσει η βεντέτα. Ο παπά- Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη, να παρέμβει πριν να είναι αργά….

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 50 ,51 , 52 , 53 , 54

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close