Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 10/12/23  έως 14/12/2023

Σασμός Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 10/12/2023 έως τις 14/12/2023.

Καλώς τα δεχτήκαμε…

 

10/12/2023 Κυριακή

Η εκρηκτική κατάσταση στην Άνω Ποριά κορυφώνεται καθώς έχει βρεθεί το πτώμα του Λαζάρου. Ο κλοιός γύρω από τους Σταματάκηδες σφίγγει απελπιστικά Ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα. Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης θα κάνει δεκτή την κατάθεσή του

Σασμός: Ο Αντώνης θα κάνει δεκτή την κατάθεσή του

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας είναι μονόδρομος

Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για το θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο. Η νύχτα πέφτει στην Άνω Ποριά. Μία δυνατή έκρηξη θα συνταράξει το χωριό, και η ζωή των κατοίκων του δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

11/12/2023 Δευτέρα

Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες. Η Εύα από την άλλη αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον Ευθύμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης είναι αμετάπειστος στις αποφάσεις του

Σασμός: Απαγωγή σοκ στην Άνω Ποριά

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 49, 50, 51, 52

Ο Τάσος που τη βλέπει με τον Βαγγέλη, το μεταφέρει στον Παύλο. Καθώς αθωώνεται η Καλλιόπη για τον Λάζαρο, η Βασιλική είναι έτοιμη να μιλήσει. Όμως ο πραγματικός σεισμός έρχεται από την Αργυρώ που ζητά από τον Αστέρη, αυτό που κανείς δε θέλει να ξαναγίνει!

12/12/2023 Τρίτη

Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει το Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη διευρύνεται, και η πρότασή της να μείνουν χώρια δυναμιτίζει την κατάσταση ανάμεσά τους ακόμη περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο εισαγγελέας ξεσκεπάζει τους πάντες

Σασμός: Ο έρωτας είναι μονόδρομος

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ο αδέκαστος εισαγγελέας θα κάνει την ανατροπή

Ο Αντρέας σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στο Μαθιό. Ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τα βρει με τον Αστέρη, οι προσπάθειές τους, όμως, πέφτουν στο κενό. Ο Μαθιός, πάνω στην απελπισία του, θα προβεί σε μία κίνηση, που θα αιφνιδιάσει τους πάντες.

13/12/2023 Τετάρτη

Ο Μαθιός αποχαιρετά με τον τρόπο του τον Αστέρη και τη Βασιλική, έχοντας πάρει οριστικά την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λάζαρου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Γιατί θέλεις να διαλύσεις τις σχέσεις των ανθρώπων γύρω σου;

Λίγο μετά ο Μαθιός εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα

14/12/2023 Πέμπτη

Η ομολογία του Μαθιού για το θάνατο του Λαζάρου και η σύλληψή του πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Αντώνη την αλήθεια, η Καλλιόπη, όμως, τη συγκρατεί.

Η Αργυρώ οδηγείται στην απόγνωση βλέποντας τον Αστέρη να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από κοντά της. Απελπισμένη, θα του προτείνει κάτι, που θα εξωθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο στα άκρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Yποσχέσου μου ότι δεν θα αφήσεις ποτέ μόνη την Βασιλική

Σασμός: Γιατί θέλεις να διαλύσεις τις σχέσεις των ανθρώπων γύρω σου;

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι συγκλονιστικές στιγμές που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού στις 21 Δεκεμβρίου

Η Εύα προειδοποιεί τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό. Εκείνος, ωστόσο, σχεδιάζει την εκτέλεσή του κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό στο κρατητήριο, και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο.

Δυστυχώς και για τους δύο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον, που δεν περιμένουν, με τον πλέον απρόσμενο τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close