Σασμός-Θοδώρα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο γάμος της Θοδώρας θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό. 

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμαστε έναν γάμο τελευταία, που να ήταν ένας απλός, ήρεμος και ρομαντικός γάμος…

Μπαίνοντας ξαφνικά στο σπίτι, ο Νικηφόρος πιάνει τον Μανόλη στο κρεβάτι με την Τζένη στη σειρά Σασμός και… δεν πιστεύει στα μάτια του. Η πρώτη του αντίδραση είναι να τα βροντήξει και να φύγει, όμως γρήγορα το ξανασκέφτεται πιο ψύχραιμα και ο θυμός μέσα του καταλαγιάζει.

Συνειδητοποιεί ότι Θέλει οι φίλοι του να είναι ευτυχισμένοι και… τους κάνει πλάκα ότι μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει. Τα δυο παιδιά τρομάζουν, προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όμως εκείνος βάζει τα γέλια και τους λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη σχέση τους.

Σύμφωνα με το mediatime.gr, μία σχέση που θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό στο γλέντι των αρραβώνων της Θοδώρας και του Λευτέρη, αναστατώνοντας για τα καλά τους Αγγελάκηδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα αντιμέτωπη με μία μεγάλη κρίση

Σασμός-Θοδώρα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον Φαρμάκη

Και αυτή δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που γίνεται το συγκεκριμένο βράδυ, μιας που επίσης μαθαίνεται ότι ο μικρός Πετράκης είναι γιος του Αστέρη και όχι του Σταύρου.

Το ένα ξάφνιασμα διαδέχεται το άλλο και ο καθένας από τους χωριανούς αντιδρά με διαφορετικό τρόπο, την ώρα που ο Μαθιός κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανακερδίσει τη Βασιλική και καταφέρνει να ξυπνήσει μέσα της το πάθος που εκείνη προσπαθεί με κόπο να δαμάσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η καρδιά της Καλλιόπης μαλακώνει εξαιτίας του μικρού Πετρή

Σασμός-Θοδώρα-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Μανώλη

Αφήνεται στην αγκαλιά του, κάνουν έρωτα και, ενώ ο Μαθιός νιώθει ότι αυτή η νύχτα μπορεί να γίνει αρχή για να σώσουν το γάμο τους, εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή της για το χωρισμό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγκαταλείπει οριστικά το χωριό η Βασιλική

Σασμός-Θοδώρα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική είστε παράδειγμα προς μίμηση με τον Μαθιό

Ανήμπορος να διαχειριστεί το χωρισμό τους, βυθίζεται στην κατάθλιψη, την ώρα που ο Μανόλης δέχεται μια επίσκεψη που τον ταράζει: ο Λευτέρης του χτυπά την πόρτα με σκοπό να μάθει πια όλα όσα ξέρει για το φόνο του Στεφανή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close