Σασμός-Βασιλική-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αστέρης βρίσκει την Βασιλική. 

Α ρε Αστέρη, εσύ θα σώσεις την κατάσταση…

Μετά την καυτή ερωτική νύχτα που πέρασε ο Μαθιός με την Βασιλική, ενώ ο πρώτος ξεκίνησε να αποκτά ελπίδες ότι ο γάμος τους θα σωθεί, η Βασιλική του δίνει την χαριστική βολή. Από την μία, ζητάει από την Στέλλα να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, κάτι που φυσικά είναι ενθαρρυντικό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον Φαρμάκη

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η καρδιά της Καλλιόπης μαλακώνει εξαιτίας του μικρού Πετρή

Από την άλλη όμως, το αμέσως επόμενο πρωί της… καυτής νύχτας, βάζει 2-3 ρούχα σε μία βαλίτσα και εξαφανίζεται. Επικοινωνεί μόνο με την Αργυρώ για να της πει ψέματα ότι είναι άρρωστη και δεν θα πάει στην δουλειά και με τον Νικηφόρο, όπου του ζητάει χρόνο και του λέει πως αν χρειαστεί κάτι, μπορούν να μιλούν τηλεφωνικά.

Ο Μαθιός κινεί γη και ουρανό για να βρει την Βασιλική αλλά μάταια. Φαίνεται όμως πως στα επόμενα επεισόδια η Βασιλική βρίσκεται και μάλιστα από τον Αστέρη. Ο Αστέρης, μόλις εντοπίσει την Βασιλική ζητάει εξηγήσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Μανώλη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αγάπη μου σε λατρεύω – Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσένα η ζωή μου δεν έχει νόημα μακριά σου

Θέλει να μάθει τι ήταν αυτό που την έκανε να εξαφανιστεί έτσι και να σκορπίσει την αγωνία στους δικούς της ανθρώπους. Η Βασιλική του εκμυστηρεύεται, πως είναι μπερδεμένη σχετικά με τον Μαθιό. Πως το μυαλό της λέει να μείνει μακριά του αλλά η καρδιά της τον αποζητά. Ήθελε να πάρει χρόνο να ηρεμήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική είστε παράδειγμα προς μίμηση με τον Μαθιό

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης χαλάει τον αρραβώνα της αδερφής του

Μάλιστα, ζητάει από τον Αστέρη, να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι συναντήθηκαν. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε αν ο μικρός Σταματάκης, σεβαστεί την επιθυμία της ή θα είναι αυτός που θα αποκαλύψει στον Μαθιό, που βρίσκεται η γυναίκα της ζωής του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close