Σασμός-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη κρίση.

Αμάν πια…Ένα ευχάριστο γεγονός θα δούμε;

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας από την Κρήτη, η Μαρίνα θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς θα είναι αυτή που θα βάλει τέλος στο μεγάλο μυστικό της Αργυρώς. Πιο συγκεκριμένα, όλα θα γίνουν την βραδιά των αρραβώνων του Λευτέρη και της Θοδώρας, όταν η χαρά των Αγγελάκηδων χαλαρώνει την Μαρίνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η καρδιά της Καλλιόπης μαλακώνει εξαιτίας του μικρού Πετρή

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Μανώλη

Σύμφωνα με το sportime.gr, αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο μυστικό της οικογένειας της μπροστά σε όλους. Σηκώνεται από τη θέση της, εύχεται στο ζευγάρι και έπειτα αποκαλύπτει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη!

Ο Πετρής είναι ένας Σταματάκης, γεγονός που τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Την ίδια ώρα, η Στέλλα καλείται να διαχειριστεί την κρίση που έχει ξεσπάσει στο πατρικό της μετά την απόφαση της μητέρας της να δεχθεί την επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε από την Μασσαλία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγκαταλείπει οριστικά το χωριό η Βασιλική

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αγάπη μου σε λατρεύω – Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσένα η ζωή μου δεν έχει νόημα μακριά σου

Ο πατέρας της όμως αρνείται να την ακολουθήσει στη Γαλλία, κάτι που οδηγεί τον γάμο τους σε τέλμα. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Φαρμάκη και να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική είστε παράδειγμα προς μίμηση με τον Μαθιό

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης χαλάει τον αρραβώνα της αδερφής του

Έτσι, αποφασίζει να ντυθεί, να στολισθεί και να βρεθεί μαζί του. Εκείνος όμως αρνείται, γεγονός που της δημιουργεί ένα τοίχος μπροστά της. Τοίχος που καλείται να ξεπεράσει..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close