Σασμός : Η Ανθούλα στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πολλές καθώς η γιαγιά Ειρήνη δίνει Spoiler για την συνέχεια της σειράς  με έναν ακόμη φόνο .

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησαν οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς, Σασμός μεταξύ άλλων και η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη η οποία υποδύεται την γιαγιά Ειρήνη στην δραματική σειρά του ALPHA. Τι αποκάλυψε η Όλγα Δαμάνη για τον ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης και όχι μόνο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός;

Σασμός : Η Ανθούλα στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη

Η γιαγιά Ειρήνη δίνει Spoiler για το μέλλον της σειράς

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως της γιαγιάς Ειρήνης της ξεφεύγουν πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο κακό. Από την άλλη, η ιστορία της Ανθούλας που έχει απασχολήσει τόσο τους ήρωες της σειράς, όσο και τους τηλεθεατές, η αγαπημένη ηθοποιός είπε τα εξής: «Η Ανθούλα είναι η μεγαλύτερη ενοχή της γιαγιάς Ειρήνης, είναι το σφάλμα της».

Σασμός : Η Ανθούλα στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη

Δείτε επίσης : Σασμός: Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού

Όσο αναφορά αν θα δούμε κάποιο φόνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Όλγα Δαμάνη αποκάλυψε σύμφωνα με το youfly.com πως μάλλον θα δούμε έναν φόνο στην οικογένεια Βρουλάκη, χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπο. Τέλος, στον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη η γιαγιά Ειρήνη θα σταθεί δίπλα στην νύφη της, χωρίς όμως να πάρει θέση σε όλο αυτό. «Την Μαρίνα την νιώθω σαν κόρη μου» είπε και θα είναι δίπλα της σε όλα. Αυτά μεταξύ άλλων αποκάλυψε η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τον ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης στην αγαπημένη σειρά Σασμός.

Σασμός : Η Ανθούλα στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close