Σασμός: Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού.

Η  σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ είναι γνωστή σε όλους με την Καλλιόπη να παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ . Το μόνο που μένει πια είναι να προχωρήσουν και επίσημα . Τα γεγονότα όμως και πάλι τους προλαβαίνουν και αυτή τη φορά όχι μόνο διαλύουν την προοπτική ενός γάμου αλλά τους φτάνουν στο χωρισμό, και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Σασμός: Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Η Καλλιόπη βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ και διαπιστώνει ότι η γυναίκα που αγαπάει ο γιος της είναι η κόρη της Μαρίνας. Παθαίνει σοκ και έτοιμη να καταρρεύσει ,βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι . Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Παπα- Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ της προτείνει το Σασμό.

Έλα μωρέ Καλλιόπη δεν βλέπεις ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο; Θέλεις να έχουμε πάλι τίποτα χειρότερο ; Κοίτα να δεχτείς τον Σασμό είναι μόνος δρόμος της λέει. Η Καλλιόπη όμως όχι μόνο δεν δέχεται αλλά χωρίς να χάσει χρόνο εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά με απρόβλεπτες συνέπειες .

Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού

Όμως ο Αστέρης, αποφασίζει να μην κάνει πίσω . Αγνοεί τη μάνα του και πηγαίνει στο σπίτι της Αργυρώς όπου ζητάει επίσημα το χέρι της, από τους δικούς της.  Δεν έχω να σας πω τίποτα άλλο. Με την Αργυρώ αγαπιόμαστε και θέλω να την κάνω γυναίκα μου όπως είναι το σωστό .Ήρθα να σας τη ζητήσω σε γάμο επίσημα. Όπως πρέπει. Τους λέει .Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους ,διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό ,ενώ ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Σασμός: Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 75 , 76 , 77 , 78

Λίγο αργότερα η Αργυρώ και ο Πέτρος καλούνται  στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση .Σύμφωνα με το περιοδικό TV σίριαλ, τα όσα όμως θα αποκαλυφθούν ,θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση, καθώς θα αποκαλυφθούν όσα ψέματα έχουν πει για την ημέρα του φόνου . Μία απόδειξη από τα ψώνια της Αργυρώς, αποδεικνύει ότι δεν ήταν με τον Πέτρο όπως είχε καταθέσει.

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ,ανατρέπει τα σχέδια όλων και η Καλλιόπη  που το μαθαίνει, βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό:  Tα βλέπεις; Βλέπεις τι άνθρωποι είναι ;Τα Ψέματα τους οι φονιάδες! Που ήθελες και να την παντρευτείς . Ουρλιάζει στα αυτιά του Αστέρη . Ο Μαθιός, προσπαθεί να τη συγκρατήσει, άλλα ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της. Το όνειρο για μία κοινή ζωή που μόλις χθες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ.

Σασμός: Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ είναι η αρχή του κακού

Σασμός Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Όμως και η Μαρίνα με τον Αντώνη βρίσκονται για πρώτη φορά ο  ένας απέναντι στον άλλον .Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο γιος μου είναι φονιάς;  Δεν καταλαβαίνεις γιατί το έκαναν; Αντώνη δεν το περίμενα από σένα! Tου λέει η Μαρίνα πληγωμένη και θυμωμένη

Tην ίδια στιγμή το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης, εξοργίζοντας τον Αστέρη. Μάλιστα! τώρα εξηγούνται όλα ! Είχαν αστυνόμο στο πλευρό τους ισχυρίζεται

Την ώρα που η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια ,την ίδια ώρα και ο Αστέρης ζήτα εξηγήσεις από την Αργυρώ . Γιατί μου είπες ψέματα; Γιατί με κοροϊδεύεις τόσο καιρό; Tης φωνάζει και η σύγχυση του και ο θυμός του, θα τον οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close