Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες , καθώς η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη , λέγοντας πως κάνει πλάτες στον γιο της αγαπητικιάς του!

Μόλις η Καλλιόπη βλέπει τον Αστέρη αγκαλιά με την Αργυρώ, παθαίνει σοκ και βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, ώστε να μη χάσει τον έλεγχο και κάνει κάτι που θα μετανιώσει. Στο μεταξύ, οι έρευνες για το φόνο του Στεφανή έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας, που ρίχνει το φταίξιμο στον Πέτρο. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που ψάχνει ο Αντώνης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου και καταλαβαίνει πως κάτι έχει αλλάξει και πρέπει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Άγγελος ακούει κατά λάθος από τον Παντελή κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες, κάτι που η καπετάνισσα δεν θέλει ούτε να ακούσει.

Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

 

Η Καλλιόπη σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εισβάλλει στο σπίτι του Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Σταματάκη δεν μπορεί να δεχτεί αυτόν τον δεσμό και φυσικά δεν μπορεί να κάνει Σασμό, ούτε να καλωσορίσει μία Βρουλάκη στην οικογένεια της.

Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 75 , 76 , 77 , 78

Και ενώ ο έλεγχος κινδυνεύει να χαθεί, ο Αστέρης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ζήτα επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της. Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό και όλοι καταλαβαίνουν ότι τόσο καιρό δεν είχαν πάρει είδηση τι συνέβαινε κάτω από τη μύτη τους. Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμα μία φορά και η ίδια βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα: Να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει από τον Διονύση και τα δολοφονικά του σχέδια;

Παράλληλα, ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή. Για να ξεκαθαρίσει όμως τα πάντα μέσα του, χρειάζεται ακόμα μερικές πληροφορίες. Καλεί λοιπόν την Αργυρώ και τον Πέτρο στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Όσα αποκαλύπτονται θέτουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση.

Η αρχή του τέλους

Η αποκάλυψη του ψεύτικου άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Ο Αντώνης αρχίζει να κάνει άλλες σκέψεις. Η Μαρίνα σοκάρεται, γιατί ξέρει ότι τώρα θα έρθει σε αντιπαράθεση και με τον Αντώνη. Η Αργυρώ φοβάται μήπως ο αδελφός της βρεθεί μπλεγμένος, ενώ και ο Πέτρος για πρώτη φορά νιώθει εγκλωβισμένος.

Όταν όμως η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Βρουλάκης δεν είχε άλλοθι την ώρα του φόνου του Στεφανή, βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό: μέσα της ξέρει ότι ίσως έτσι γλιτώσει τον Μαθιό από την φυλακή και τον Αστέρη από τα χέρια της Αργυρώς. Η Καλλιόπη κατηγορεί τον Αντώνη πως τόσο καιρό έκανε πλάτες στον Πέτρο και ο Αντώνης γίνεται έξαλλος.Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με το ψέμα της Αργυρώς και πηγαίνει να τη βρει. Το ζευγάρι συγκρούεται έντονα και το ψέμα αυτό ίσως σταθεί ικανό να τους διαλύσει. Το όνειρο για μία κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Στο μεταξύ, ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο, για να συναντήσει τη Σεμίνα, εκεί όμως τον περιμένει μία έκπληξη που θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω… Καθώς η αλήθεια για το άλλοθι του Πέτρου εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλον, με δυσμενείς συνέπειες για τη σχέση τους…

Αστέρης: Αργυρώ, μου είπες ψέματα! ξέχνα με!

Το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης, αφού όλοι εκεί πιστεύουν πως ο αστυνόμος έκανε πλάτες στους Βρουλάκηδες! Ο Αστέρης εξοργίζεται ακόμα περισσότερο με την ψευτιά και την υποκρισία της Αργυρώς, που, αν και σύντροφος του, του κράτησε ένα τόσο μεγάλο μυστικό!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Παράλληλα, η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια στο θέμα του Πέτρου, αλλά η συζήτηση τους καταλήγει σε έντονο καυγά. Και ενώ οι ετοιμασίες για το γάμο της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ και της γυρεύει εξηγήσεις για την συμπεριφορά της. Η σύγχυση του και ο θυμός του τον οδηγούν σε ένα βίαιο ξέσπασμα. Η Αργυρώ βλέπει απέναντι της έναν άντρα που δεν γνωρίζει..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close