Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει.

Καλά θα βγάλετε τα κουμπούρια και θα γίνει μακελειό

Η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι γιαγιά τα ‘χει χαμένα. Γιαγιά μου τι λες μήπως έχεις δε κάποιο όνειρο που σε έχει ταράξει; Ο θείος Παύλος δε ζει όλοι ξέρουμε ότι πνίγηκε πριν χρόνια στη θάλασσα πως είναι δυνατόν να εμφανιστεί μπροστά μας και μάλιστα στο σπίτι μας;

Της λέει με καλοσύνη η Αργυρώ κοιτάζοντας τη μητέρα της, οι δυο γυναίκες λίγο αργότερα θα συμφωνήσουν πως η γιαγιά Ειρήνη, μετά το θάνατο του Άγγελου αρνείται να δεχτεί ότι οι δικοί της άνθρωποι φεύγουν και από το πλευρό της.

Για μια ακόμη φορά υπάρχει αναστάτωση στη ζωή των Βρουλάκηδων. Όμως και ο Παπαμιχάλης δείχνει να μην είναι καλά από τη στιγμή που έχει δει μπροστά του τον Παύλο και ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τον αποτρέψει να αποκαλυφθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική πονάω  Ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται

Απλά κοίταζε ψηλά και λέει κύριε μου, βοήθησε μας να μη δούμε τα χειρότερα που στέκονται ήδη στην πόρτα μας. Διαφορετικά, δεν θα σταθεί όρθιο ούτε κλαρί από το μίσος που έχουν.

Το μυαλό του κατακλύζουν αναμνήσεις για τον Παύλο πάντως το να κάνει την εμφάνισή του είναι μονόδρομος .Αφού έχει γυαλίσει καλά το όπλο του και είναι έτοιμος να παίξει ακόμα και τη ζωή του κορώνα γράμματα.

Πηγαίνει στο σπίτι του Σταματάκη για να τους ανακοινώσει και επίσημα πως η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει. Τι θες εσύ στο κατώφλι μου; τον ρωτά ο Μαθιός όταν τον βλέπει μπροστά του.

Ήθελα να ξέρεις Σταματάκη πως επέστρεψα στο χωριό και πως το αίμα της οικογένειας μου που χύσατε θα σας επιστραφεί δίπλα. Ήρθε η ώρα! Ο Μαθιός τότε του απαντά πως δεν έχει λόγο να φοβάται και ότι δεν θα τον σταματήσει αν ανοίξει βεντέτα μεταξύ τους .

Ο Παύλος εμφανίζεται Μπροστά στους Βρουλάκηδες

Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και ο Παύλος μπαίνει μέσα με ένα αινιγματικό χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη. Η χαρά που νιώθουν η Αργυρώ και η Μαρίνα  είναι μεγάλη αλλά το πένθος που έχουν για τον Άγγελο τις συγκρατεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματηρή έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων  Ο Αστέρης χαροπαλεύει

Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Οι Βρουλάκηδες του ανοίγουν το σπίτι και τις καρδιές τους και η συγκίνηση είναι διάχυτη και όλοι χώνονται στην αγκαλιά του, ενώ δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς που τρέχουν ακατάπαυστα στα μάγουλα τους .

Η ένταση όμως μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει γι’ αυτό και  ο Παπαμιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί για το φόνο του Αγγελου .

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και παπα Μιχάλης θα σταματήσουν την βεντέτα

Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την μοίρα

Η  Μαρίνα από την άλλη προβληματίζεται για το πως θα παρουσιάσει στον Παύλο την σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τα αντίποινα στην οικογένεια της.

Ακόμα μία μαύρη μέρα ξημερώνει για την οικογένειά των Βρουλάκηδων και είναι αυτή που πρέπει να βάλουν στο χώμα τον Άγγελο… Ο θεός μου πήρε τον αδερφό μου αλλά μου έδωσε έναν άλλον… Όμως πριν προλάβω να τον Χαρώ, να τον γνωρίσουμε τον πήρε πίσω… λέει μοιρολογώντας η Αργυρώ στη Μαρίνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε- η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Η Μαρίνα νιώθει ότι δεν αντέχει άλλες συμφορές. Την ώρα της κηδείας του Αγγέλου όμως ,κανείς δεν παραμένει ήρεμος . Το νέο της επιστροφής του Παύλου, έχει  εξαπλωθεί και οι παρόντες συζητούν για την επίδραση που θα έχει παρουσία του στην Άνω Ποριά.

Μάλιστα η Μαρίνα συγκρούεται έντονα μαζί με τον Παύλο λίγο πριν την κηδεία καθώς δεν θεωρεί πως η στιγμή εκείνη είναι ιδανική για να κάνει την εμφάνισή του.

Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Και φαίνεται πως η Μαρίνα είχε δίκιο τελικά. Οι αντιδράσεις -όταν ο κόσμος θα τον δει ξαφνικά μπροστά του- θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.. Τραγικές φιγούρες της ημέρας η Ασπα και γιαγιά που προσπαθούν να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close