Σασμός: Έτσι σκοτώνουν τον Σταύρο;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι σκοτώνουν τον Σταύρο.

Όχι και τον Σταύρο ρε παιδιά τι σας φταίει ο καημένος…

Όλοι κινδυνεύουν στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» κι ιδίως ο Σταύρος, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με νέα σκοτεινά μονοπάτια που μπορούν ακόμη και να τον οδηγήσουν στον θάνατο.

Οι μέρες του Σταύρου στην Κρήτη είναι μετρημένες. Ο γάμος του με την Αργυρώ δεν προχωράει και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από τον άντρα της και ο λόγος φυσικά είναι ο Αστέρης.

Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youfly.com, η Βρουλάκη δεν έχει πάψει να τον αγαπά, παρόλο που τον μισεί για όλα όσα της έχει κάνει η οικογένειά του.

Οι συνεχείς τυχαίες συναντήσεις, όμως, την αναστατώνουν, ενώ ο Αστέρης δεν την αφήνει να προχωρήσει, αφού αρχίζει και της στέλνει μηνύματα. Ο Σταύρος δε θα αργήσει να το μάθει και θα γίνει έξω φρενών. Πλέον γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι τον κορόιδευε μπροστά στα μούτρα του.

Σταύρος και Βαγγέλης αντιμέτωποι με τους τοκογλύφους

Ο Σταύρος, λοιπόν, δε θα ησυχάσει στον β’ κύκλο του «Σασμού», κι ετοιμάζεται να φύγει για τα Γιάννενα, αλλά όχι μόνο λόγω του διαζυγίου του. Ένας ακόμη λόγος είναι ο αδερφός του, ο Βαγγέλης, ο οποίος καταφέρνει να βάλει ξανά σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Ο εθισμός του με τον τζόγο συνεχίζει και μπλέκει σε ακόμη πιο σκοτεινά μονοπάτια. Ο τοκογλύφοι του χτυπούν ξανά την πόρτα. Τα χρέη του Σταύρου μεγαλώνουν και οι τοκογλύφοι ξεκινούν τις απειλές.

Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει ότι ο Αστέρης τον δούλευε και έρχονται αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε μισώ αλλά σε θέλω Αστέρη

Ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης έρχονται σε τεράστια σύγκρουση, αφού ο πρώτος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο αδερφός του συνεχίζει να διακινδυνεύει όχι μόνο τη δική του τη ζωή, αλλά και της οικογένειάς του.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

Ο Σταύρος φεύγει από την Κρήτη για τα Γιάννενα προκειμένου να σώσει τον αδερφό του, στο «Σασμό». Άλλωστε του χρωστάει τη ζωή του. Στο στόχαστρο, όμως, θα μπει και ο Σταύρος.

Οι τοκογλύφοι είναι επικίνδυνοι άντρες που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Θα καταφέρουν ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης να γλιτώσουν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close