Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς. 

Χαχαχα ποιος να το περίμενε πουλάκια μου…

O δεύτερος και πολυαναμενόμενος κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός έρχεται με φόρα τον Σεπτέμβρη γεμάτος ανατροπές και εξελίξεις που αναμένεται να καθηλώσουν για ακόμα μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε επίσης : Σασμός: Τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

Δυο χαρακτήρες της σειράς θα μας απασχολήσουν πολύ στον δεύτερο κύκλο. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και πολύ σύντομα θα ξανά έρθουν κοντά. Θα είναι και πάλι μαζί ή όχι;

Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Βασιλική πέφτει νεκρή απο τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη

Στέλλα και Αστέρης ξανά μαζί στον Σασμό;

Η Στέλλα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου, αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τους Σταματάκηδες, ειδικά μετά την σύλληψη του Μαθιού.

Ως δικηγόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση, για να τον αθωώσει σύμφωνα με το youfly.com . Η συγκεκριμένη συνθήκη θα την την φέρει και πάλι όλο και πιο κοντά με τον Αστέρη. Η ίδια θα αρχίζει να πιστεύει ξανά πως υπάρχει μέλλον με τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός.

Δείτε επίσης : Σασμός: Σε μισώ αλλά σε θέλω Αστέρη

Σασμός: Επανασύνδεση φωτιά στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάδελφος του Αντώνη σκοτώνει τον Μαθιό

Ο έρωτάς της φουντώνει με την ίδια όσο περνάει ο καιρός να αρχίζει να τον προσεγγίζει ξανά ερωτικά. Ο Αστέρης όμως της ξεκαθαρίζει εξ αρχής την κατάσταση λέγοντας την πως η καρδιά του είναι αλλού και έτσι η ηρωίδα καταλαβαίνει αμέσως πως οι δυο τους δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί. Η συνέχεια στις οθόνες μας σε λίγο καιρό…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close