Σασμός: Η αιματοβαμμένη επιστροφή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ήταν Θράσος και μετά Παύλος η φυσική εξέλιξη των ειδών…

Μεγάλες ανατροπές και δύσκολες καταστάσεις περιμένουν όλους τους ήρωες. Η Καλλιόπη καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση, που αφορά το μέλλον του Μαθιού, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση, ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου δοκιμάζεται, ενώ δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί και στην ίδια ότι ήταν ο Αστέρης αυτός που της έσωσε τη ζωή…

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη ότι είναι πατέρας;

Η δολοφονία του Άγγελου θα δρομολογήσει μία σειρά από εξελίξεις και βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και το Σταματάκηδες θα φουντώσει και πάλι. Ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, δεν είναι ηπίων τόνων όπως η Μαρίνα και η Αργυρώ, αλλά είναι αποφασισμένος για όλα.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Δεν διστάζει, μάλιστα, να βάψει τα χέρια του με αίμα… Από την πρώτη στιγμή θα δείξει τους σκοπούς του και στο στόχαστρο του, φυσικά, μπαίνει η οικογένεια των Σταματάκηδων.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Η Καλλιόπη γνωρίζει καλά με τι άνθρωπο έχει να κάνει και την πιάνει πανικός. Από την άλλη, ξέρει καλά ότι άδικα έχει συλληφθεί ο Μαθιός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία του Άγγελου, και η μόνη λύση για να το αποδείξει είναι να παραδεχτεί ίδια την εμπλοκή της στο συγκεκριμένο έγκλημα.

Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα κρυφά ραντεβού Αστέρη Αργυρώς

Ωστόσο, και τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη φτάνοντας την Άνω Ποριά. Στο χωριό κάνει την εμφάνιση της και η πρώην γυναίκα του(Γιώτα Φέστα), εισαγγελέας στο επάγγελμα, μαζί με το νέο σύζυγό της που είναι ο καινούργιος γιατρός της περιοχής(Μάνος Πετούσης).

Σασμός: Η αιματοβαμμένη επιστροφή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, πως θα αντιδράσει σε αυτήν την εξέλιξη με θυμό ή μήπως ο έρωτας τους δεν έσβησε ποτέ θα ξανά φουντώσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close