Σασμός: Σε μισώ αλλά σε θέλω Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι άκρως αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ θα πει σε μισώ αλλά σε θέλω Αστέρη.

Αλίμονο εσύ κυρά μου…

Σοκαρισμένη από τον αποκάλυψη ότι ο Αστέρης υποδύθηκε έναν άλλον άνθρωπο για να κάνει φίλο του τον Σταύρο, η Αργυρώ καταλαβαίνει πως ο Σταματάκης είναι ικανός για τα πάντα.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Τον Παύλο Βρουλάκη τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

Προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά από τη ζωή της και εξακολουθεί τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου να μη θέλει με τίποτα να μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι ο γιος του.

Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη ότι είναι πατέρας;

Οι δρόμοι τους όμως θα ξανασυναντηθούν όταν εκείνη θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή. Τότε αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αγάπης που της έχει.

Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάδελφος του Αντώνη σκοτώνει τον Μαθιό

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, άλλωστε ποτέ δεν έχουν φύγει από το μυαλό της και την καρδιά της τα όσα της είχε πει στο τηλέφωνο την ημέρα του γάμου του Μαθιού…

Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Στο μεταξύ, η Στέλλα, βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά του Αστέρη, πιστεύει πως ακόμα το παιχνίδι μπορεί να μη χάθηκε γι’ αυτούς και ότι δεν αποκλείεται να είναι και πάλι μαζί αν καταφέρει να τον κάνει να ξεχάσει την Αργυρώ! Δείχνει απογοητευμένος και η Στέλλα προσφέρεται να τον παρηγορήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close