Σασμός: Η απόλυτη ανατροπή ο Μαθιός φονιάς του Άγγελου;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την απόλυτη ανατροπή, ο Μαθιός φονιάς του Άγγελου;

E όχι μη μας τρελαίνετε τελείως ρεεεεεεεεεε

Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και  Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τινάξουν όλα στον αέρα. Από την άλλη, ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει χάσει τη μισή του περιουσία.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Ο Άγγελος μετά από αυτό το περιστατικό πηγαίνει στην Καλλιόπη και της λέει πως θα καταγγέλλει τον γιό της στην αστυνομία. Στο άκουσμα αυτού η Καπετάνισσα τρελαίνεται και η ψυχή της πλημμυρίζει ακόμη περισσότερο μίσος. Ενημερώνει τον μαθιό και αυτός γίνεται τούρκος. Θα σκοτώσει και τον Άγγελο ο Μαθιός;

ο Μαθιός φονιάς του Άγγελου;

Καπώς έτσι θα νομίζουμε όλοι με την πλοκή πως ο Μαθιός έκανε τον φόνο αλλά δεν θα είναι έτσι. (Ευτυχώς)

Έτσι την επόμενη μέρα πηγαίνει στο ιατρείο του Άγγελου και με ένα νυστέρι τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Ο νεαρός τραυματίζεται, όμως δεν πεθαίνει… Την χαριστική βολή του την δίνει ο Κώστας, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα τυφλωμένος από μίσος και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό τον σφάζει. Ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή, με τους Βρουλάκηδες να φορούν ξανά τα μαύρα.

Θανάσης Πατριαρχέας: Πατέρας για τρίτη φορά ο «Άγγελος»! (εικόνα)

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό

Η Άσπα το επόμενο πρωί βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο μες στο ίδιο του το αίμα και χωρίς να χάνει χρόνο ειδοποιεί τον Μανώλη. Ο τελευταίος θεωρεί πως η υπεύθυνος για αυτή την άγρια δολοφονία είναι ο Μαθιός και πηγαίνει τρέχοντας στην αστυνομία: Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τώρα και τον Άγγελο, λέει ο νεαρός, με τις Αρχές να μην κάθονται  με σταυρωμένα τα χέρια.

Ενώ η Βασιλική ντυμένη νύφη φτάνει στην εκκλησία για να ξεκινήσει ο γάμος, εμφανίζονται οι αστυνομικοί και πάρουν χειροπέδες στον Μαθιό. Ο τελευταίος σαστίζει, με την Καλλιόπη να αρχίζει να ουρλιάζει. Όταν οι αστυνομικοί αναφέρουν πως τους συλλαμβάνουν για τον φόνο του Στεφανή και του Άγγελου, η Βασιλική καταρρέει.

Σασμός-Μαθιός-Αντώνης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική μην τα πεις στον Μαθιό

Οι σκηνές που θα διαδραματιστούν έξω από την εκκλησία θα μοιάζουν βγαλμένες από την αρχαία τραγωδία. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, το σίγουρο είναι πως το φινάλε του Σασμού θα είναι καθηλωτικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close