Σασμός: Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη σε τραγική κατάσταση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης βουτάει την Αργυρώ

Ωχ ωχ ωχ νιώθω κάτι τσιμπήματα στην καρδιά

Η οικογένεια Βρουλάκη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Σασμου. Όπως θα δούμε, η Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη θρηνούν για τον θάνατο του Άγγελου.

Την ίδια ώρα, η Άσπα προσπαθεί να βοηθήσει τον Φραγκιαδάκη να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του αγαπημένου της.

Το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha τελείωσε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με την οικογένεια Βρουλάκη να θρηνεί βαθιά που έχασε άδικα ένα ακόμη μέλος της.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο 8ο επεισόδιο του Δεύτερου κύκλου θα γίνει μακελειό

Ο θάνατος του Άγγελου, όπως ήδη σας έχω ενημερώσει, θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις και θα ανοίξει νέες ιστορίες στο δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει την προβολή του τον Σεπτέμβριο.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ και η Ειρήνη είναι τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας. Η πρώτη χάνει έναν ακόμη αδερφό και η δεύτερη ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο.

Σασμός: Έτσι η Αργυρώ καταλαβαίνει το ψέμα του Αστέρη και ξεσπά πάνω του εξαγριωμένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παλεύει με τις τύψεις

Οι δυο τους θρηνούν τον χαμό του Άγγελου, που όταν εμφανίστηκε στη ζωή τους  τους έδωσε ελπίδα και δύναμη μιας και ο χαμός του Πετρή τότε τις είχε φέρει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, τώρα το χτύπημα της μοίρας δεν το αντέχουν και θα τις δούμε να επηρεάζονται από τον θάνατο του γιατρού. Όλοι προσπαθούν να τις στηρίξουν, αλλά είναι αδύνατο.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Η Μαρίνα φοβάται πως ο θρήνος που νιώθει η γιαγιά Ειρήνη θα καταβάλλει την υγεία της και θα επιδεινώσει την κατάσταση της μιας και πια μοιάζει να παραιτείται.

Από την άλλη, η Αργυρώ, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κρήτη, χάνει συνεχώς εκείνος που αγαπάει και παλεύει για την υγεία της. Ο Σταύρος στέκεται συνεχώς στο πλευρό της, αλλά η απόσταση ανάμεσα τους αντί να μικραίνει μεγαλώνει.

Σασμός: Η Αργυρώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι

Ο Σταύρος θα καταλάβει πως η Αργυρώ δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Και έτσι, επειδή αγαπά πολύ την Αργυρώ, της ανακοινώνει πως θα χωρίσουν και πως φεύγει.

Η Αργυρώ θα συναντηθεί τυχαία με τον Αστέρη και  πάνω σε έναν καυγά, ο Αστέρης θα βουτήξει την Αργυρώ και θα την φιλήσει. Η Αργυρώ θα ανταποκριθεί στην αρχή, αλλά μετά θα τον χαστουκίσει, χωρίς να μπορέι να ξεχάσει στην συνέχεια το φιλί τους.

Την ίδια ώρα, και η Άσπα θρηνεί τον Άγγελο, ο οποίος ύστερα από μεγάλο διάστημα κατάφερε να την κάνει να έχει όνειρα για τη ζωή της, αφού ο γάμος της με τον Κώστα και παράνομη σχέση της με τον Στεφάνη μόνο δεινά της έφεραν.

Τώρα, χάνοντας τον, νιώθει μόνη. Ωστόσο, όπως θα δούμε, στέκεται δυνατή και αποφασισμένη προκειμένου να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος του γιατρού και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Η σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Η Άσπα, όμως, αμφιβάλλει πώς εκείνος τον σκότωσε. Είναι σχεδόν σίγουρη πως πίσω από το άγριο έγκλημα εναντίον του κρύβεται ο Κώστας. Άλλωστε, λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο γιατρός, είχε έναν έντονο καβγά μαζί του στην καντίνα και η Άσπα ξέρει καλά πως ο Κώστας είναι ικανός για όλα.

Η Άσπα θέλει να πάρει και θα καταθέσει όλα όσα ξέρει. Όσα έγιναν ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της και τον Άγγελο αλλά και όσα απασχολούσαν τον γιατρό το τελευταίο διάστημα.

Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

Σύμφωνα με το περιοδικό mytv, έτσι στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Κώστας δίνοντας ελπίδα στον Μαθιό πως σύντομα θα καταφέρει να αποδείξει πως είναι αθώος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close