Σασμός: Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ήταν στην αγκαλιά του δολοφόνου του συζύγου της

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την να Βασιλική παλεύει με τις τύψεις

Βασιλική δεν είναι αυτό που νομίζεις να σουτ εξηγήσω

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η πιο επιτυχημένη σειρά της τηλεοπτικής σεζόν έριξε αυλαία. Τέλος πρώτου κύκλου, και ο δεύτερος κύκλος έρχεται ακόμα πιο δυνατός. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με νέα συγκλονιστικά επεισόδια!

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Το φετινό φινάλε του «Σασμού» άφησε πολλες εκκρεμότητες για τον δεύτερο κύκλο, όπως έπρεπε να κάνει. Αλλιώς τι αγωνία θα είχαμε. Σύντομα, ξεκινούν τα γυρίσματα για το β’ κύκλο, από τον οποίο δεν θα λείψει κανείς, εκτός από τον Άγγελο…

Έπειτα από μια δύσκολη, αλλά επιτυχημένη σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα πλατό για τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι

Βέβαια, θα κάνουν ξανά διακοπή για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο, όμως το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο και πρέπει να ακολουθηθεί σωστά ώστε να είναι έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν του.

Πολλά γράφονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι από το νέο κύκλο δεν θα λείψει κανείς από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Αντίθετα, σίγουρη θεωρείται η είσοδος του Στέλιου Μάινα, ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι και οι συζητήσεις με τον Γιώργο Γεροντιδάκη (που τον απολαύσαμε για 3 χρόνια ως Μελέτη στις «Άγριες μέλισσες»).

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Στα νέα επεισόδια, η ενότητα των Σταματάκηδων κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Από τη μια, η δολοφονία του Αγγέλου και, από την άλλη, η σύλληψη του Μαθιού ως… στυγνού φονιά, φέρνουν τα μέλη της άλλοτε ενωμένης οικογένειας σε κόντρα.

Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, όπως και η εμπιστοσύνη που τόσο καιρό τους διέκρινε. Το δέσιμο που τους χαρακτήριζε. Στο στόχαστρο μπαίνει η Καλλιόπη, καθώς όλοι στην οικογένεια, αλλά και στο χωριό καταλαβαίνουν ότι γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε σιωπήσει. Είχε συγκαλύψει το μεγάλο της γιο…

Σασμός: Ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

Ο Αστέρης νιώθει προδομένος, αλλά πρέπει να στηρίξει τον αδελφό του, που πάντα στεκόταν στο πλευρό του. Ο Νικηφόρος δεν αντέχει την αποκάλυψη για τον Μαθιό και επαναστατεί, ενώ η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση, γιατί συνειδητοποιεί ότι ήταν στην αγκαλιά του δολοφόνου του συζύγου της.

Βέβαια, μέσα της παλεύει με τις τύψεις, καθώς το λίγο διάστημα που έζησε ελεύθερη δίπλα στον Μαθιό ήταν και το ωραιότερο της ζωής της. Οι Βρουλάκηδες έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ παλεύει να διατηρήσει το γάμο της, μόνο και μόνο ως ασπίδα, ώστε να μη λυγίσει και βρεθεί ξανά δίπλα στον Αστέρη.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο διεφθαρμένος αστυνομικός εισβάλει στη σειρά

Γιατί τα αισθήματά της για εκείνον, χωρίς καν ακόμα να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον σωτήρα της, δεν έχουν σβήσει. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, αντίθετα, έρχονται στην επιφάνεια, την ώρα που ο γάμος της με τον Σταύρο βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη ρουτίνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close