Σασμός: Η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές  καθώς θα δούμε πως η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα.

Όχι θα κάιτς να σκάις

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του Σασμού και τα όσα θα διαδραματιστούν επί της οθόνης θα είναι συγκλονιστικά.
Όπως σας ενημερώσαμε, η Καλλιόπη καταρρέει τη στιγμή που βλέπει τον Μαθιό με χειροπέδες.

Συνειδητοποιώντας πως ο γιος της θα σαπίσει στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει, ορκίζεται στον εαυτό της να τον σώσει. Έτσι, πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί στον Φραγκιαδάκη πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Ο αστυνόμος αμέσως, δίνει ένταλμα σύλληψης και η Καλλιόπη μπαίνει  στη φυλακή με τον Μαθίο και τον Αστέρη να στέκονται σαν βράχοι στο πλευρό της. Δεν θα σε εγκαταλείψουμε ποτέ. Ειδικά τώρα που μας χρειάζεσαι όσο ποτέ, της λένε.

Οι ημέρες στη φυλακή περνάνε βασανιστικά για την Καλλιόπη, όμως όπως θα δούμε γρήγορα θα βρει ξανά την ελευθερία της. Τη λύση μάλιστα θα της τη δώσει η Άσπα η οποία θέλοντας να λάμψει όλη η αλήθεια γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου συνεργάζεται με την αστυνομία και φορώντας κοριό πηγαίνει να συναντήσει τον Κώστα.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης έκλεψε τη γυναίκα του Παύλου και τον τρέμει

Ευτυχώς που η Καλλιόπη έβγαλε τον Άγγελο από τη μέση. Τώρα θα μπορέσουμε να ζήσουμε τη ζωή μας όπως θέλουμε, του λέει, με εκείνον να αγνοεί πως υποκρίνεται.

Σασμός-Άσπα-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο Κώστας της ομολογεί πως εκείνος ήταν που τελικά έδωσε τη χαριστική βολή για τον Άγγελο και ευθύνεται για το θάνατο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close