Σασμός: Η Άσπα βάζει φυλακή τον Κώστα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα βάζει φυλακή τον Κώστα.

Τι έγινε Κωστάκη μας πόνεσε η Άσπα;

Η Άσπα γίνεται άλλος άνθρωπος στον β’ κύκλο του «Σασμού» κι ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου ξεσκεπάζοντας τον Κώστα. Ο φόνος του συντρόφου της την σημάδεψε και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να φανεί δυνατή.

Είναι πεπεισμένη να βρει τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας, ενώ έχει βάσιμες υποψίες ότι πίσω από τον φόνο κρύβεται ο πρώην σύζυγός της. Στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει ο Μαθιός, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος του φόνου, αφού τα στοιχεία είναι όλα εναντίον του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Μαθιό

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα spoilers του β’ κύκλου

Η Καλλιόπη κι οι υπόλοιποι Σταματάκηδες έπαθαν σοκ από αυτήν την εξέλιξη με την καπετάνισσα να μπαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει δράση.

Η Άσπα, όμως, ξέρει πολύ καλά ότι κάποιος άλλος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία, στο «Σασμό». Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην συζυγό της. Ο Κώστας είναι ικανός για όλα. Είναι εκείνος που σκότωσε τον γιατρό, αλλά έτρεξε στα βουνά για να γλιτώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκοτώνεται με την Αργυρώ

Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει για το καλό της Άσπας

Όταν μαθαίνει ότι η Καλλιόπη ομολόγησε το φόνο, επιστρέφει στην Άνω Ποριά και συνεχίζει τη ζωή του ανενόχλητος. Η Άσπα είναι, όμως πεπεισμένη ότι εκείνος τον σκότωσε και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει.

Σε έναν μεγάλο καβγά ανάμεσά τους, η Άσπα προκαλεί τον Κώστα, στο «Σασμό», τον ειρωνεύεται και του φωνάζει. Τότε, εκείνος λυγίζει και ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκοτώνεται με την Αργυρώ

Σασμός: Αποφυλακίζεται ο Κώστας και ο εφιάλτης της Άσπα ζωντανεύει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα

Ο άντρας μεθυσμένος εισέβαλε στο ιατρείο και με ένα αιχμηρό αντικείμενο έδωσε τη χαριστική βολή στον γιατρό. Εκείνο που δεν γνωρίζει ο Κώστας, όμως, είναι ότι η Άσπα τον ηχογραφεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Σασμός: Ο Κώστας γυρνάει και διεκδικεί την Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Έχοντας την ομολογία του στα χέρια της, τρέχει στην αστυνομία και τον δίνει στεγνά. Έτσι, σύμφωνα με το youfly, παίρνει το αίμα της πίσω και κλείνει μία για πάντα στη φυλακή τον άντρα που έκανε τη ζωή της κόλαση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close