Σασμός: Η Καλλιόπη σώζει τον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειρά είναι πολλές καθώς η Καλλιόπη σώζει τον Μαθιό τη τελευταία στιγμή από την σύλληψη. Είναι αυτό αρκετό;

Η Καλλιόπη κρύβει το όπλο του φόνου…

Ο Μαθιός στο στόχαστρο της αστυνομίας…

Σασμός: Η Καλλιόπη σώζει τον Μαθιό

 

Ο χειρότερος εφιάλτης του Μαθιού γίνεται πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια. Η Καλλιόπη βρίσκει το όπλο του φόνου του Στεφανή, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης και η Ντίνα ανακαλύπτουν την παράνομη σχέση του με τη Βασιλική. Από εκείνη τη στιγμή, ο κλοιός σφίγγει γύρω του, ενώ η Αστυνομία ψάχνει το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή

Από τη στιγμή που η Καλλιόπη ανακάλυψε την παράνομη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική είναι τρομοκρατημένη, καθώς αρχίζει να υποψιάζεται πως ο γιος της σκότωσε τον Στεφανή. Μία υποψία, όμως, που θα επιβεβαιώσει με τον πιο σκληρό τρόπο στα επόμενα επεισόδια και θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον Μαθιό από την αποκάλυψη αυτού του ένοχου μυστικού στην Αστυνομία. Ωστόσο, οι εξελίξεις την προλαβαίνουν. Όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης και η Ντίνα, έχοντας βραδινή βάρδια, περιπολούν στο χωριό.

Δείτε επίσης : Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού, TV O ClOCK, αυτή η τυχαία περιπολία θα φέρει τους δύο αστυνομικούς πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Βλέπουν των Μαθιό μαζί με τη Βασιλική και αρχίζουν να τους παρακολουθούν.

Έτσι, το μυστικό τους αποκαλύπτεται και η Αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση. Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί δεσμό με τη χήρα του Στεφανή, ο άντρας μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο των Αρχών για τον φόνο του ξαδέλφου του. Ο Αντώνης και η Ντίνα είναι πια σίγουροι πως ο Μαθιός κάτι κρύβει και είναι αποφασισμένοι να το μάθουν. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα τη σοκάρει σε μία επίσκεψη της στο σπιτάκι στο βουνό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Σασμός: Η Καλλιόπη σώζει τον Μαθιό

Το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού δεν είναι πια ασφαλές. Η γυναίκα βρίσκει το όπλο του φόνου και είναι σοκαρισμένη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον ξάδερφο του για την αγάπη που έχει για τη Βασιλική.

Σασμός: Η Καλλιόπη σώζει τον Μαθιό

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 54 , 55 , 56 , 57

Η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πια τη φρικτή αλήθεια για το φονικό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ξεσπάει την οργή της στον λάθος άνθρωπο.
Κινδυνεύει να προδώσει άθελά της ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία, αλλά κρατάει την ψυχραιμία της για να βοηθήσει τον γιο της, τον Μαθιό. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, καθώς η αστυνομία ψάχνει το όπλο του φόνου. Εκείνος προσπαθεί να τους ξεφύγει, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως η Καλλιόπη έχει ήδη φροντίσει να μην βρεθεί ποτέ το όπλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Σασμός: Η Καλλιόπη σώζει τον Μαθιό

Η ίδια το έχει πάρει και το έχει κρύψει κάπου για να μην το εντοπίσουν οι αρχές. Από την άλλη, ο Αντώνης και η Ντίνα, αν και σχεδόν σίγουροι πια για την εμπλοκή του Μάθιου, δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, δεν θα σταματήσουν να ψάχνουν και από δω και στο εξής τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Μαθιό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close