Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη-Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη και Αργυρώ. Υπάρχει σκοτεινή κατάρα.

Θα πάει τίποτα καλά;;;;;;

Η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα από τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Συγκεκριμένα, ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μία απρόσμενη εξέλιξη. Πηγαίνει στο σπίτι στο βουνό και διαπιστώνει πως ο τοίχος που είχε χτίσει το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή έχει γκρεμιστεί και το όπλο έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ερχεται ο Γιώργης ο πατριός εκβιαστής

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που η Καλλιόπη δε θέλει την Αργυρώ

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111

Ειδοποιεί αμέσως την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Ο κλοιός, όμως, σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει. Η Βασιλική αντιλαμβάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά του και ανησυχεί. Κι ενώ μία καταιγίδα ξεσπάει στο χωριό, ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να ψάξουν για το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αυτό είναι το τέλος Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη-Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Ο λόγος για την Αργυρώ, η οποία έχει φτάσει στο σπιτάκι για να συναντηθεί με τον Αστέρη. Το παράνομο ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμα επίθεση της Καλλιόπης. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας είναι ότι η νεροποντή γκρέμισε τον τοίχο στον οποίο βρισκόταν το όπλο και εκείνο παρασύρθηκε από τα νερά. Μάνα και γιος είναι σε απόγνωση, ενώ ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί. Παράλληλα, ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους και αποφασίζουν να αφήσουν στο παρελθόν όσα τους χώρισαν και τους στενοχώρησαν.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης ξυπνά και δεν θυμάται κανέναν

Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη-Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Το όπλο του Μαθιού στα χέρια του Μανώλη

Ωστόσο, η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια στον Μανόλη. Αυτό γιατί ο νεαρός βρίσκει το όπλο του φόνου του Στεφανή και έχει πια και το αποδεικτικό στοιχείο που χρειαζόταν για να καταδικαστεί ο Μαθιός. Ο Μανόλης, όμως, είναι σε πανικό και δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να κινηθεί. Ξέρει πως, αν το όπλο φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας, η οικογένεια του Νικηφόρου θα διαλυθεί για πάντα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Νάντια χάνεται

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που η Καλλιόπη δε θέλει την Αργυρώ

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αργυρώ ασφυκτιεί και φοβάται

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο της από σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος και συγκεκριμένα μιας κατάρας που τη στοιχειώνει. Όπως θα αποκαλυφθεί, η μητέρα του Βασίλη Σταματάκη είχε δώσει κατάρα σε όποιον από την οικογένειά της έμπλεκε με κάποιον Βρουλάκη. Αυτός είναι και ο λόγος που η Καλλιόπη εναντιώνεται τόσο πολύ στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close